Automobilizam

1. Jankoviću, tebi je askona 1.6s sa 90KS?

Богами јест, а еластичан је мотор, и даље брзо повлачи ко кад је изашао из фабрике пошто је око њега највише и рађено, ћале успео неколико пута да извуче фабричких максималних 165 на сат на ауто путу

2. Jel' po GPS-u ili cajgeru? Stariji cajgeri su neprecizni preko 120+km/h, po njima sam dvojku vozio 170 lolo.
    Što je fin klip.
    http://www.youtube.com/watch?v=PbnjGiGFxG8

3. Kaže - što ginu na putu a on na autu ima AOTELI gume, jebem ti rate majku u pičku, AOTELI!

4. Za njih prvi put čujem lolo
    To kineske?

5. Aoteli, jašta neg kineske, jebeno i gume kopiraju....

6. Ko to uopšte kupuje, kad je čak bolje da kupi normalnu, a polovnu.
    Izgleda kondom nije jedina guma za jednokratnu upotrebu lolo

7. Jes' da je sa 3 vrata i da mu treba presvlačenje volana, ali prelijepo izgleda.
    http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/134688#

8. Gotov je branik, istom tom bojom sutra treba majstor da mi pređe par sitnica koje sam primetio još na kolima. Danas kupih cd player za 20 evrića, još presvlake da uzmem za sedišta i patosnice i biće ko bog.

9. Nadam se da je pogodio, a trebalo bi jer je farban prije 2 godine. Ako su sitnije ogrebotine, možda bi se moglo ispolirati.
    Ne kupuj kineske patosnice, užasno smrde, nećeš moći kola da izvjetriš godinu dana. Ja imam original i platnene i gumene.
    Ne kupuj presvlake, ispod njih se nakupi glib. A i za koga da čuvaš sjedište? Za budućeg vlasnika?

10. Koje gume preporucujete, MS cu uzimati?

Ja imam presvlake - sranje su! Sjedista mi ispod nisu u najboljem stanju pa to sakrivaju, ali ako nabavim sjedista od Alfe rijesicu stvar i bacam presvlake. Meni komplet auto nekako na memlu daje pa bih volio odraditi i ono generalno ciscenje, dubinsko itd. Izadje me 50 maraka. Kacio sam vec ovdje taj oglas sto momak radi. Sve cupa i sredjuje.

11. Ja sam neki dan uzo Pirelli sottozero i za sad sam zadovoljan kako se ponašaju na hladnom i kiši.

Još čekam snijeg.

12. Koliko misliš da daš za gume? Sve 4?
    Otišo ti ležaj, sjedišta, mali hladnjak, najbolje bi bilo da to bačiš lolo
    Ja ljetnje imam bridžstonke (15''), mišelinke zimske (13''), i all season (mislim da su savine) 13''.

13. Ovaj auto mi se opasno svidja!

http://www.pik.ba/artikal/4147004/citroen-c5-full-oprema/

Od zada posebno... Dao bih nekome da vozi i da ja idem iza i gledam lolo.

Pretpostavljam da je i cijena za te Pirelli dosta lijepa.

EDIT: Jedan pop kod nas ovdje vozi DS 5

14. Mada presvlake i ne moram, sedišta su ko iz fabrike, hehe. Nikako da slikam, pa ću postaviti ovde.

15. Lolol GTD nemoj zezati, dobar je mali! Nisam lezaj spominjao nikako?

Staro je auto, normalno je da su se sjedista ofucala. To su sve sitnice koje su manje vise normalne za zamjenu. SJedista bih radi svog gusta, inace nema potrebe. Imam presvlake lolo.

Ne znam, ganjao bih do 100KM, uzimao bih sve 4.

16. Meni je DS5 ružan, ka' jež izgleda. A C5 je dosta fin, samo mi se ovaj zadnji brisač ne sviđa.

17. Jesi reka' za ležaj, pa sam ti ja reka' da je od 30 do 50 eura i onda si odustao lolo
    Da meni kola zadaju preko 2 problema godišnje, a ne pređem preko 10-15 'iljada, odma' bih ih na otpad.

18. Jesu 13'' ili 14''?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.