Automobilizam

1. Znam da nece vjecno, ako bude po planu na proljece te packe po limariji saniram. Mogu ja malo zaviriti pod tepihe da vidim situaciju sa limom ispod, ali tad kad je premazan bitumenom bio je komplet zdrav.

2. Nemoj da ga zapuštiš ka' ovaj dvojku lolo
    Kolegi na Alfi 147 2001-2002 godište pod počeo da truli, iščista mira. A i C klase mercedesa dosta rđaju.

3. Jel' tvoj punto odozdo obložen plastikom?

4. Ja mrzim naljepnice te. Sve sam poskidao lolo. Imam samo onu od registracije sto se mora imati. Najjace jednom vidio merca nekog relativno nov, a ima na sajbi 2 i po reda vinjeta...

5. Ja imam na zadnjem staklu sa unutrašnje strane "Volkswagen" čitavom dužinom. To bilo jedino staklo kome je grijač radio na otpadu, pošto sam razbio prošlo.

EDIT:
    Sreća pa ga kačket skoro čitavog prekrije.

6. Ne znam za tu plastiku. Mislis kompletan odozdo oblozen plastikom. Nisam siguran u to, nisam nikad cuo inace da je neki auto oblozen.

7. Novija auta su uglavnom obložena, ne znam jel tvoj punto. 'Oćeraš ga jedandan na kanal, ja imam 2 kanala kući lolo

EDIT:
    Ta plastika izgleda ka' šuspleh.

8. Ima kanal u garazi do moje, ali me mrzi. Radije cu se zavuci ispod da pogledam. Nisam siguran u plastiku lolo, ipak je 95.

Ocuvan Punto jedinica moze biti odlican auto. Kad uspijes naci ocuvan. Kao moj sto je otprilike. Na piku ljudi traze po 2.5k za 98. sa troje vrata koji je ili bio dostavno ili radno auto. Ja bih za svog trazio 3000, al aj dobij tu paru. Oces nikad. Onda za te pare kupim nesto izgazeno i uvalim se u dug...

9. Jedino da si ga naknadno radio...
    Ne moraš izgaženo, ima finih auta i za 500 eura da se kupi, pogotovo benzinaca.

10. Zadrzacu ovog jos neko vrijeme. Planirao sam kad limariju budem sredjivao da prefarbam retrovizore i kvake u boju auta.

11. Npr. ovo je fino. Mlado je dosta, nije ni dvojka ni kadet lolo
    http://www.pik.ba/artikal/9023892/peugeot-405/
    I dizel je. Istina ne turbo, ali je 1.9.

12. Nije los, mada prevalio 300k... Lolol, mlado, moje godiste.

13. Pa, jebote, koliko bi ti da je preša'?
    Ovaj nije ispod 450 garant. Auto sa pola miliona može da izgleda kao novo (naravno ako se održava), posebno dizel. Bilo bi i dobro da mu je prava kilometraža.

14. Kad bih uzimao sebi gledao bih najdalje do 150k, 130k mi je optimalno. Moj sad ima 112 lolol. Uzeli ga sa 92 lolol! Malo se vozio, najcesce po gradu, u nabavku neku i po nekad do zavicaja...

15. Koliko je godina imao kad ste ga uzeli? Prije koliko ste ga uzeli?
    Jebote, nemoguće je naći kola sa 15-20 godina, da su prešla ispod 150 'iljada i da košta manje od 2000eura. Danas bukvalno svak može da vrati kilometražu, pa i novom autu.

16. Prije 7 godina, nije vozen 2 godine osim malo po naselju. Tad je imao 92 hiljade.

17. Nekako mi nemoguće da za 11 godina po italiji pređe 92 'iljade...
    A i Italijanima nije nimalo strano da vrate kilometražu (što je u Njemačkoj i kažnjivo). Žabari su to, nije Njegoš džabe protiv njih govoriJo!

18. Mi ga kupili od doktorice jedne, tetkova poznanica, kod koje je bio 5 godina. Ona radila u klinici koja je daleko 1.5km od nje. Isla sa njim na posao. Muz joj imao drugo auto.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.