Automobilizam

1. Ja sam za mercedes 400 eura plaćao. Preko toga više ne kupujem auto x)

2. 200 evra je pristojna registracija evro gore dole.

3. Meni za golfa 200. Da je registrovan na pravu kubikažu bilo bi 220.

4. Boju na haubi nije baš najbolje pogodio. Nego, ne znam kako neko može slikati kola, a da ih prije ne opere i očisti. Motorni prostor izgleda da nije čišćenja viđeo. Enterijer ponekad...

5. Moj drugar ima ovaj bmw. Po meni se ne isplati voziti ga, previše troši gorivo. Mada ako imaš pare da ga napojiš auto je stvarno super i ako je stariji.

6. Reci drugu da mu ruke neće otpasti ako ga očisti lolo

7. Šta ja znam dal da trošim pare na neke gluposti ili da sačuvam i ogrebem se malo od roditelja pa kupim nešto za 1500-1800e...
    Ako ne uzmem sebi biće stalno cimanja da uzimam od ćaleta.

8. Na to, kao čovjek koji je svaka kola kupio od svojih para, mogu da kažem blago tebi ako će ti roditelji puknut' 'iljadu ipo x)

Nije baš savršen, ali dobro izgleda.
    http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/140028#

9. Kakav je u kanal?
    Lim im je slaba tačka, meni je kamen probio mjesto za rezervni točak.
    Ja lično ne bih dao preko 600 eura, ali ga cijeni više, tipa 850-900, da cijena nije fiksna. Ako ti neko veli da nema ni 5 vrata, kažeš da su takva auta čvršća lolo

Najbolje je da nabaviš crvenu traku ili da ofarbaš ono đe dođu lajsnice. Baš dobro izgleda na bijelo auto.

Nisam verovao jednom majstoru, ćalovom kompanjonu da je odličan mehanički, pa sam ga oterao u fordov servis, tu u blizini. Proverili su mu apsolutno sve, i osim ležaja mu je sve ispravno i u dobrom stanju. Koliko sam primetio, samo kod vrata je imao 3-4cm da je lim bio diskutabilan, to je majstor ujedno sa branikom sve sredio, tako da limarijski nema nikakvih nedostataka. Nikako enterijer da slikam, sutra ću, tu takođe nema nikakvih oštećenja i tako to, sve je u dobrom stanju.

10. I meni je bio mehanički 100% ispravan. Lim je najgori. Iako je bio prije 3-4 godine farban, već ga je malo bila rđa počela da 'vata. To sam sanirao. Imao je i ulubljenje, pa sam ispravio.
    Fina su kolica, samo vole popit' i limarisjki popuštiti.

11. Ma ćale se nameračio da ga uzme sebi na proleće, njegovog golfa dvicu prodao, pa trenutno deli sa stricom kola, al bez 800 mu ne dam, hah.
    Nego gleda i on nekog megana ovih dana, 97. pa ako uzme nešto do proleća, bojim se da neću izvući ono što sam dao, jer, iako je solidan iautić, ipak bih nešto malo mlađe na proleće.

12. Na to, kao čovjek koji je svaka kola kupio od svojih para, mogu da kažem blago tebi ako će ti roditelji puknut' 'iljadu ipo

Ma gde iljadu ipo, 200-300-400 maksimum, ostalo ja svoje.

13. Jel' dvojka bila dizel i pošto je otišla?
    Mislim da si ga u startu previše platio, ipak je 1.4. Nek provjeri tog megana dobro, zna mjenjač ulje da pušta. Inače su fina kola.

14. 1400 evrića, bilo mu hitno za pare.

15. Ma gde iljadu ipo, 200-300-400 maksimum, ostalo ja svoje.

Napraviš dil sa Vulom x)

16. .Vule
    1400 evrića, bilo mu hitno za pare.

Jel' turbak?

17. Jes, dizel bio.
    Žao mi ga, bio jedan od lepših dvojki koje sam video. Bio kod nas par godina, uzeli ga od ćalovog ujaka rođenog, on ga novog kupio, po francuskoj ga vozikao, bio u savršenom stanju.

18. Jel turbo ili atmo dizel?
    E i za moga kažu da je skoro savršen. Skoro, samo im se ne sviđa cijena lolo

19. Imaš li đe sliku dvojke na kompjuteru?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.