Automobilizam

1. Baltik obična je otprilike ka' obična po opremi. A i Finci znaju da naprave dobra kola, sjever je to x)
    Ovima u Kragujevac šalju gotove, samo da namontiraju felne, gume, stakla i odma' postaju gore, valjda nema onih ledenih zima lolo

Baltik GL mi je strašno ružna. Djeluje ka' Jugo in.
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6c/Lada_Samara_Baltic_GL_1500_I_in_Krak%C3%B3w.jpg
    http://image.nettiauto.com/extra/carimg/5454901_5455000/lada-samara-5454905_l_998b36dbf1c6cd64.jpg

2. Taj nisan 3 nijanse sive - bukvalno xD

3. Uglavnom je prilično jako sportsko auto u koje ne mogu stat'.
    Djelovi i majstor bi definitivno bili problem, jer su jako rijetki.

http://images2.polovniautomobili.com/user-images/classifieds/238/2387125/a70abe4139dd-800x600.jpg

Nije baš pod libelu, ali jebiga.

4. Ja vidio jednom u BL stock Supru. Vozio bicikl, neku turu i uhvatio pravca. Cujem jedno 300 metara iza mene nesto trubnu dva puta. Dok sam se ja malo pomakao u stranu i da okrenem glavu da pogledam je l' Volvo prasi za mnom ono samo prozuja vraskom brzinom i to u drugoj traci. Pazljiv lik, nije htio da pednom zbog vjetra lolo. Kako je dosla tako i otisla. Razmak izmedju trube i prolijetanja pored mene je bio par sekundi lololo. Sve u svemu opasna kola.

5. Ja biciklistu zaobilazim kroz čitavu suprotnu traku otkad je jedna budala, dok je vadila telefon iz džepa, odlučila da padne.

6. ima i jedan primjerak 240sx
    http://www.pik.ba/artikal/5086500/nisan-240sx/

kako da ne, prešao 47000...

7. O Rodrigezose, mašala.
    Fino izgleda dvojka. To je poziciju u žmigavce? Znaš li možda jel' pravio komorice (u šta vjerujem) i kolike je otprilike pravio. Jel' mu pozicije zauzimaju 2/3 žmigavca?

8. Ne znam nista o tim detaljima. Samo znam jednu foru, ako hoces da ti auto izgleda ovako uredno moras se uclaniti u neki auto klub jer tu su ljudi koji znaju svakog i imaju svakog...

9. Ma boli me kurac, ja sam limar i mehaničar. I otac mi je mehaničar x)

Inače, taj 240 izgleda očuvano. Mislim da su takvi pojasevi išli na kola za američko tržište.

10. Mislim da su takvi pojasevi išli na kola za američko tržište.

I ja mislim, jedino sam kod njih primjetio takve pojaseve.
    Aha, fino izgleda.

11. Jedna je džeta amerikanac dolazila kod mene, ima pojaseve na vratima i ne možeš upaliti kola ako nijesi vezan.

Što se ovog Golfa tiče, meni nije problem to uraditi, izbijam i na 900 eura mjesečno, a sam živim. Imam duboke branike u garaži, mogu masku bez znaka nabaviti, ovo sa pozicijom mogu sam uraditi. Poenta je što mi trebaju kola za svaki dan, ne za izložbe. Trebaju mi da se izveru na pločnik, ne da lomim karter i garant bi me policija zajebavala za poziciju.
    Jebiga, izgleda fino, ali je nepraktično. Jedino da imam još jednog.

12. Ma naravno, ovo je za izlozbe. To vec prelazi u drugu krajnost obozavanja auta. Nisam ni ja bas fan ovoga.

13. Ову аждају бих волео да провозам:

Renault Apline A310

http://good-wallpapers.com/pictures/10265/Renault%20Alpine%20A310.jpg

14. ЈОј, сад сам се сетио, имали смо у селу лика који је од сервисирања кола знао само да наточи гориво, све остало је за њега била непознаница, а чудан лик био, јако јако наиван карактером. И сад, отера он кола код нашег комшије мајстора, а мајстор к'о мајстор, шега од човека. И сад, извади мајстор мотор и скида он мењач (јер се овај жалио на кркљање), ставља други (пошто је овај Џету двојку возио па му је овај само ставио од Голфа); и покаже мајстор њему на неки велики шраф за штеловање квачила и каже му: ''Е видиш, то ти је централни шраф- њега ако извучеш, цео ауто се распадне у комаде'' и лик је две године веровао у ту причу лололол

15. Ja sam tako govorio da ako ne očistiš snijeg svjetla ga istope i poslije zarđa x)

Pređoh jutros 370km. Pukla mi je sajla za vuču. Na usponu vidim astru karavan, pretovarena, ne može da izvuče preko pola. Onda je zakačih (u njoj 700kg ako je vjerovati vlasniku, što je dosta više od fabričke nosivosti), pazim da ne ode lamela, a i kvačilo nije najbolje i puknu sajla, jebem je u kvalitet.
    Poslije smo nekako izgurali astru.

16. ЈОј, сад сам се сетио, имали смо у селу лика који је од сервисирања кола знао само да наточи гориво, све остало је за њега била непознаница, а чудан лик био, јако јако наиван карактером. И сад, отера он кола код нашег комшије мајстора, а мајстор к'о мајстор, шега од човека. И сад, извади мајстор мотор и скида он мењач (јер се овај жалио на кркљање), ставља други (пошто је овај Џету двојку возио па му је овај само ставио од Голфа); и покаже мајстор њему на неки велики шраф за штеловање квачила и каже му: ''Е видиш, то ти је централни шраф- њега ако извучеш, цео ауто се распадне у комаде'' и лик је две године веровао у ту причу лололол

Pa da vidis, ako je to jedan BAS veliki sraf odozdo na menjacu sto kao da te zove "ODVIJ ME AKO HOSES DA ZAMENIS ULJE!!!", nece da se raspadne auto, ali ako njega odvijes jebao si kevu menjacu, sve posle mora da se skida, moj brat od strica je jednom to uradio, hteo covek da menja ulje u menjacu.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.