Automobilizam

1. Ovaj Safrane mi se cini kao nesto u rangu Peugeota 605. Ima puno opreme i ogroman je...

2. Meni je noviji model naprijed ružan.
    Moraću glicerinom namazati kedere, za neđelju dana temperature će biti 5-6 stepeni.

3. Ja mislim da ni pet puta nije mnogo da idu :)

4. Xaxaxa, nadam se da hoće.

5. Ma nek idu, ali, jebote 35-40 eura tehnički, sunce mu jebem. U tome je problem.

6. Онда нек поновно регистровање буде на сваких 5 година, ако је већ технички два пута у једној години.

7. Tačno tako.
    Zna se da ljudi koji voze kola od 15 godina ne leže na parama.

8. ne leže na parama ali su i najveća opasnost na drumu.

9. Najveća opasnost na drumu su klinci koji voze kola od preko 100ks i ako znaju da stisnu puni gas misle da znaju i da voze.
    Jebi ga, nemaju ljudi para, a bolje i bilo kakva kola koja se kotrljaju nego javni prevoz.

Da dodam:
    A i ja sam kupio Eskorta '89 godište za 260 eura i šta mu je falilo otkad sam branik nabavio?

10. Čuo sam da je ovaj otac-sin biznis jedan kurs 300 eura.
    http://auto.blog.rs/gallery/108/navak%20novosti.jpg

Jebote, 300 eura!

11. ne leže na parama ali su i najveća opasnost na drumu.

Чим је дошло женско на тему, знао сам да ће нека оваква извала да се задеси.

12. To je paninaro x)

13. Па добро човече шта је с тобом? лоло

14. Žena mu upala na profil.

15. Има кризу идентитета. Има човек дужу косу ал нисам приметио да има изражену женствену страну. хњо хњо хњо

16. U pasata imam i protivpožarni aparat. Fin je za saobraćajne sukobe, šteta onaj najmanji (aparat).

17. http://www.sigurno-voziti.net/agresivnost.php
    Sakupih 55 bodova.

EDIT:
    http://www.sigurno-voziti.net/sigurnost.php

NA TESTU "KOLIKO JE MOJA VOŽNJA SIGURNA" OSTVARILI STE
    65
    BODOVA

OPASAN VOZAÈ

Kada biste rjeðe kršili prometne propise, a posebno one koji se odnose na brzinu vožnje, vožnje pod utjecajem alkohola ili umora mogli biste biti siguran vozaè. Nije tako teško malo manje pritiskati papuèicu gasa odnosno smanjiti agresivnost u vožnji. Probajte, vidjet æete da to možete, a ugodnije æete se osjeæati i vi i posebno vaši suputnici.

Niđe veze.

18. NA TESTU AGRESIVNOSTI OSTVARILI STE
    20
    BODOVA

ZONA AGRESIVNOG PONAЉANJA

U prometu ste ponekad janje, a ponekad tigar. Nemojte vaљu frustraciju rjeљavati napadanjem neduћnih sudionika u prometu. Budite hrabri i kada niste zaљtiжeni vaљim limenim miljenikom i rijeљite probleme tamo gdje nastaju, sa suradnicima na poslu ili s obitelji.

Pa sta treba raditi da na ovom testu budes dobar lolo

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.