Automobilizam

1. Ja sam 55
    Ispade da sam nasilnik neki ako gestikuliram nekom da je budala lolo

Ali, dobro, nosim pajsere i ćuskije i ostala govna, nikad se ne zna. Mada, rijetko upotrebljavam, jedino kad protivnik izvadi bejzbolku, kao jedan klinac što sam ga zalijepio dok sam držao golfa na vagu. Pribio mi se na 1cm tigrom nekakom, spao mu branik kad sam malo nazad krenuo. Šćeo da mu platim branik! Onda ga podigoh za uvo do nebesa, majku mu jebem. I veli kriv ja. Kriv ja što nije držao odstojanje na usponu i što vozi tehnički neispravna kola (nije mu radila sirena, dovoljno da pa'ne tehnički). Njegov "drugar" onda dolazi sa bejzbolkom, ja otvaram gepek i smijem se od uva do uva dok on bježi u obližnji vinograd.
    E ne'š mene, ćaću li ti jebem.

2. Beogradski taksisti bi dobili 150 bodova na testu agresivnosti.

3. I ja sam taksista bio :)
    To je najjača sekta (vektrom taksirao). Znam da je đe smo mi stajali i vjetrili kola našeg kolegu zakačio neki dizelaš. Izlazi lik ćelav sa pajserom. Odma' smo nas 5-6 uskočili da branimo kolegu, bez obzira što je vozio za privatnika (nije vozio za sebe).

Inače, dok sam Sprintera vozio znao sam jednom rukom telefonirati, a drugom istovremeno pisati poruku i vrćeti volan. Umijeće lolo

4. Ma profesionalizam x)
    Inače, rijetko sam to radio, ali nekad se mora. Kumu trebao neki vodoinstalater, pa pričao sa njim dok sam kucao poruku vodoinstalateru x)

5. U firmi gde radim kao elektroničar moram često da vozim, pa me smaraju šefovi, direktori i ostali kreteni što me zovu na 2 minuta i još mi lik kaže kao moraš za manje od 2 sata da si u Nišu (cca 260 km).
    Jel ovo na Ibarskoj?

6. Ja sam bravar/limar i mehaničar po struci, mada sam radio i kao vozač. Lagunu sam službenu 180km/h vozio kroz Zetu.
    Tamo sam vozio Sprintera putara i radnike u njemu, Lagunu direktorovu i manjeg onog Dafa ponekad.

7. Ja sam vozio Alfu 166 170 km/h mada imam utisak da laže tahograf.

8. Ima tahograf?
    Ja sam moga golfa dvojku preko 200 lolo
    Jednom sam vozio direktora bivšega u Taru po snijegu sprinterom. Jedva sa onih 7 metara izađosmo iz grada, a sve zidovi od snijega oko nas. Tuda sam i golfom X puta, ali sa onim...

9. Ma, službeni je auto pa ima gomilu tih sranja.

10. Nikad nijesam čuo da malo auto ima tahograf, šta sve neće da uvedu...

11. Kenjaju sa tim, kao da bi imali uvid u to koliko smo kilometara napravili (da niko nije ništa privatno obavljao tim autom) i koliko smo goriva potrošili. Smara mene od 20 godina da idem da vozim direktora u Novi Sad i kao dosta mi je 10 litara eurodizela tamo i nazad, a nema šanse 2.4 mjtd 175 ks.

12. Kod nas smo vozili službena u dvorište, jer su bila kola po vozaču (samo laguna direktorova bila). Samo što bismo morali da plaćamo gorivo kad ih koristimo za sopstvene potrebe (bila privatna firma). Moram pohvaliti sprintera kao jako izdržljivog kamiona. Šta je sve pretrpio, milionče sigurno obrnuo u Njemačkoj, polovnog ga kupio gazda, '99 godište. Ali kao nov je izgledao. Nekoliko čukanja imao i prije nego što sam ga ja preuzeo malo jači sudar.

I Dafa sam ovoga vozio ponekad. Bio od gazdinog brata.
    http://www.malcolmtaylorusedtrucks.co.uk/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/w/x/wx56wtr2.jpg

I još je Reno Master bio.

13. Kod nas je sistem vozi šta stigneš, tako da sam vozio alfu, reno espace, opel vektru, opel kombo, mali sprinter 2007 godište, fiat doblo i citroen xsara picaso. Al' su sakupili automobile sa koca i konopca, sačuvaj bože.

14. Mi smo dobijali pohvale čija kola se bolje održavaju i koja bolje izgledaju lolo
    Njega sam zavlačio đe neko ne bi zavlačio kola od 4 metra x)

15. Treba mi solidan štediša do 1100e, ne stariji od 20 godina, šta predlažete?

16. Jedno pitanjce za vas iskusnije. Pošto, jelte, ovi pederi iz auto škola jos nisu počeli sa radom, sve dok mi ne zakažu polaganje gonim mašinu na divljaka. Jes da izbegavam pandure, ali moram imati u vidu šta da radim kad me zaustave, nisam nikad imao iskustva sa podmićivanjem i zvanjem rođaka i to. Doduše pre negde u BG-u pandur traži sestri hiljadarku da je pusti za pogrešno prestrojavanje, al to je sam tražio :)
    Ne znam dal će uzeti mito za tako veliki prekršaj majku mu, i kolko im je "tarifa" za voznju bez dozvole?

17. 50 eura da daš nije puno, i 100 pošto je kazna 100 000.
    Najbolje rešenje je da naučiš podatke nekog rođaka napamet, datum rođenja jmbg kurac palac i daš to uz foru da si zaboravio dokumenta. 5000 je kazna u najgorem slučaju.
    2 brata kod mene tako voze godinama, 28, 9 godina imaju ovaj jedan položio sa 18 drugi nije do dana današnjeg i samo to radi. Do sad platio 2 kazne, po starom zakonu davno 1500 i skoro nešto 5000, za eto 10 godina.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.