Automobilizam

  1. uzmeš od 55A i biće ti dobaaaaarrr

  2. Možeš i slabiji, benzinac će da pali fino. Ne moraš sad ne znam ti koju marku, ali znaj da će Varta i Boš vjerovatno trajati duže od garancije. U Pasata imam Enerdžajzer neki njemački, 70Ah, fin je isto, ali nema potrebe za tolikim (akumulatorom) osim ako ne kampuješ uz muziku.

  3. Kolko je sranje onaj Golf II.
    Danas sam se vozio ono jedva ide jebote.

  4. Koja motorizacija?

  5. Dizel neki, bruji jebe keve, usi mi zuje jos.

  6. Akumulator uvek stavljas najveci koji moze da stane. Razlika ti je 1000-3000 kad kupujes, a ako uzmes veliki traje ti duplo, tj, ako ide za juga od 45 Ah a ti uzmes od 70 ah, ovaj od sedamdeset ce da ga pali i kad bude polucrknut za sest godina.

    Puska, sise i akumulator-sto vece to bolje.

  7. GTD
    Možeš i slabiji, benzinac će da pali fino.

    Ne znam ni koji imaju. Treba mi samo da ga upali, i to je to. Muziku ni nemam. A jel bitno to sto ima plin, i non stop je na njemu, tako reci i pali na plin?
    I koliko kosta, okvirno, ne mora u evro :)

  8. Ma nema veze na sta pali.
    Vaznoe da mu da varnicu.

    Pa oko 4000...

  9. Vjerovatno 1.6D. Ni ja ne volim dizel bez turbine, osim u komercijalnom vozilu. Bolje vuče nego 1.6D kod Eskorta npr., ali me čudi što je toliko glasan. Mene ima finu izolaciju, glasan je samo spolja. U koliko obrtaja si ga vozio? Možeš slobodno iz druge kretat', prva je kratka, što mene lično dobro dođe, jer nema reduktor.
    Moj Golf je turbak, ubrzanje fabričko oko 14 sekundi, što je za oko dvije sekunde bolje od Juga 55 x)

  10. Lolo zebavam gtd ja mislo ima da me opaucis sa poluosovinom sto jedem govna za mkvII

  11. U jebote, skuplji akumulator od juga. A osecam da ce opet da mi ukradu akumulator. Ko ga jebe, nek istruli na parkingu

  12. Možeš 45-55Ah, oko 40-50 eura, zavisi od marke. Nemoj samo ove novije somborske konje (mislim da ih ni ne proizvode više?).

  13. Somborski konji su sad stvarno konji.

    Onda daj u delove jugo bolete kurac, bar zaradi.
    Onda singliraj neki nba i kupi novog.

  14. Sale, da nijesi šta novo kupov'o?

    Ima ođe polovnih akumulatora, samo ne znam koliko je to pametno:
    http://www.polovniautomobili.com/oglas3128190/akumulatori_polovni_ispravni_sa_garancijomnesa/

    EDIT:
    Za plin ne znam, 'oće li instalacija šta povuć'.

  15. Ubiješ nekoga npr.

  16. Igro Hitmena, dovoljno mi za godinu dna.

  17. Vec dugo razmisljam o kupovini bmw-a 5 e34 ali normalno uvek na nesto drugo odu pare. Ajd da cujem vasa misljenja kakav je auto? Koji je najbolji benzinski motor? Mane, prednosti?

  18. Lep auto, ima ih jeftino, trosi goriva u pizdu materinu i skupo odrzavanje ko za svaki BMW. Moras da bas volis BMW da bi to trpeo. Onaj 520 i ne ide nesto narocito, skoro sam bio dobio jedan u zamenu i prosledio ga dalje iste nedelje, imao i plin ugradjen, trosi ladno 20L plina po gradu a ide sranje. E sad ako imas love, pa uzmes 530, pa ga odrzavas ispravnim, pa mu kupujes NOVE gume (BMW ako nema SVE dobre gume je kurac), onda je to vec nesto. Al to je brdo love. I unutra je bas zastareo za danasnje pojmove.

  19. Slažem se sa torazuluom, samo da dodam da su skupi su mnogo djelovi kod nas u CG za toliko staro auto, pa i to imaj u vidu. Bilo je i nekih zajebancija sa senzorima, ali nije komplikovano riješiti.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.