Automobilizam

  1. Jednako izađe ali znaš šta voziš. A to nije malo.

  2. Dobro onda, kolko bi me koštalo da ga registrujem legalno, a kolko nelegalno? Ako uopšte može ovo prvo

  3. Legalno nikako. I ovo što uradiš nije legalno al nijeni providno. Ja sam tako vozio 2 godine jedan auto, prodao ga i još se vozi :) i tu imaš 2 opcije. Više i manje rizičnu, tj skuplju i jeftiniju.

  4. Cena brate, cena :D
    Nemam predstavu uopšte

  5. Jebem ga, ako imaš ljude i sreće od 200 do 500.

  6. Može se reći da imam, ako ima neke veze poznajem dobro vlasnika tehničkog pregleda, auto škole i tih kuraca, a i neke pandure. Na koja vrata da zakucam prvo, da se tako duhovito izrazim?

  7. Napisaću ti pvt za 10 minuta ovde će da me banuju ako budem pisao, banuju za torent da ne banuju za pakovanje stranca axaxaxaxax

  8. Haha, aj, željno iščekujem.

  9. Звао ме прекјуче баја за Лансера
    - могу ли доћ сутра?
    - дођте можете доћи
    ЊЕГА НЕМА СУТРА

    Тако да сам одлучио да ауто стоји на огласима док огласи не истекну, ако га неко узме, узме, ако не, остаје мени. А новије говно узимам за пар месеци, тако да ћу да возим два, боли ме курац. Пишај по сиротињи.

  10. Jel ima neko iskustva sa ubacivanjem manuelnog menjača tamo gde je bio automatik?

    Jednom mom drugu je na MB 190 2.5D načisto riknuo automatik pa je našao 5-stepeni manuelni za 80 eura. Kolika je cena ugradnje, red veličina, čisto da ga ne odere neki majstor, koliko, otprilike vremena treba da se to odradi?

  11. 3,4 sata laganerze i od 50 do 70 evra fazon. Ajd 100.

  12. stavio sam kola na polovne automobile, poslao poruku kojom placam istaknutost, oni mi odgovorili da je oglas istaknut, ali na mom profilu pise da se i dalje ceka na placanje i da je oglas neaktivan. Je l se desavalo nekom i sta moze da bude?

  13. Nema ti ga u oglase, najebi im se majke.

    mickey993
    Jel ima neko iskustva sa ubacivanjem manuelnog menjača tamo gde je bio automatik?

    Jednom mom drugu je na MB 190 2.5D načisto riknuo automatik pa je našao 5-stepeni manuelni za 80 eura. Kolika je cena ugradnje, red veličina, čisto da ga ne odere neki majstor, koliko, otprilike vremena treba da se to odradi?

    Nije samo mjenjač, trebaju i poluosovine, nosači motora i mjenjača, moguće i anlaser, povezivanje rikverc svjetla itd. Bilo bi dobro nekog stranca, ako nešta zafali. Nije teško i ne traje dugo, mada može i do 200-250 eura izaći sve kod nas (mada su u CG skuplji ispravni mjenjači)

  14. Kolko ja znam 1.4, a ovde i ne vidim neku razliku posebnu :D

  15. Piše ti u oglasu da je 1.3 i 44KW, a 1.4 je 55KW.

  16. pogresih, ispravicu

  17. Možda ti je i 1.3. Obrati pažnju kad budeš dizao haubu na poklopac glave i razvodnu kapu. Zajedničko im je kućište filtera vazduha x)

  18. Kod nas će uskoro zabraniti uvoz auta starijih od 6 godina, a ja ne uvezoh nijedno za se. Šmrc.

    http://www.vrelegume.rs/vesti/prvi-problemi-za-500l--u-americi-aktuelno/
    Dobro je da bar prihvataju reklamacije. Mada, da je drukčije tržište ne znam šta bi bilo.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.