Automobilizam

  1. Направио сам лимарију на лансеру, јебем му матер, све засрао. Ал добро, боље је него пре свакако. Бар месец дана сам миран. лололо

  2. Ма не бре, мајстор. :Д

  3. Dobar neki majstor.

  4. Pi, da mu jebem. Jel' kad udaran i mazan?

  5. Па рече ми пар мајстора да је ударан напред, а фарбан јесте, само код мене једном, плус сад ово замазивање оправки на лимарији.

  6. Nijesam znao da im je loša limarija, jebem li ga...
    Jel' bar pogodio boju, da ga što prije nekom uvališ?

  7. Hahahah jos ga nije uvalio :D

  8. Е Сале, дувај курац знаш. :Д

    Jel' bar pogodio boju, da ga što prije nekom uvališ?

    Па... Онако. Јесте у принципу, то је то, ал ко има око за боју види да је рађено.

  9. Ubači u oglas:
    "Poželjno bi bilo da kupac bude daltonista".

  10. Metnuo sam na polovne automobile eskorta, za 700 cu ga dam boli me kurac.

  11. Ako 'oćeš da drugo kupuješ zabolje te, ali ako nećeš nije ti žurba.
    Pretpostavljam da marsovca gledaš?

  12. http://www.youtube.com/watch?v=RXaV41zMA60

    Kako komplikuju danas stvari, pa ih onda "pojednostave". Samo se nadam da je ovo moguće odraditi samo kad je auto otključano.

  13. Možda zaboravi čovjek da vuče prikolicu, i to se dešavalo. Ja zato kad idem u lov ne vučem prikolicu (a i ko će je registrovat') nego imam onaj kavez pa nakačim na kuku od Pasata. Mada, čovjek zna da se zamisli i zaboravi da mu kola imaju kuku (ka' ja što sam jednog sašio, mada ne mojim kolima).

  14. Doćerah Juga neregistrovanog na neregistrovanoj šlepi. Najgore je što je zabačen pa sam morao ići livadom, a onda me vlasnik te livade jurio crvenim stojadinom (ispočetka sam kulirao pošto sam viđeo srpske tablice, pa nijesam ni pretpostavio da je livada njegova). Tu dolazi do izražaja snaga Pasata lolo
    Pomalo liči na kućicu za ptice, a osim limarije moram da sredim kočnice, spuštim zadnji kraj i to je to. Inače fino ide sa tim motorom.

    Evo za Mikija da se ne žali na gume x)
    http://www.vrelegume.rs/vesti/okoncajte-mercedesovu-zimu-za-999-dinara--akcija/

  15. Imam komšiju koji ima neku Škodu iz 1974. i Superb iz 2010. u ful opremi. Svaki put se zeza, kaže ''Vidi gde je Škoda otišla, a gde smo mi''.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.