Automobilizam

  1. Samo ne zna da leti. Za sada.

  2. Ona neđe 60 konja ima, ali je za to vrijeme bila avion (tj. sve što je moglo prebačiti 100km/h na ravnici je bilo avion).

  3. Ja sam danas lagano Vektrom išao 110 km/h i to je još nio pun auto džakova sa cementom.

  4. Mene Golf najtiši na neđe 110-120km/h u petoj, pa obično toliko vozim (osim kad pretičem). A ne osjeti se mnogo razlika kad je pun i kad je prazan. I T4, mada on ne vuče nikako ni pun ni prazan.

  5. I T4, mada on ne vuče nikako ni pun ni prazan.

    On SE vuče po putu x), mada jako dobro služi svrsi.

  6. Stekao sam utisak da Transporter ne ide, ali ni ne staje.
    I Rival je zakon imali smo jednog. Jes' da ima nekih idiotskih grešaka, ali pretovaren ide odlično, mada nikad nije 90km/h moga' da pređe na ravnicu. Jednom sam i Fiću njime transportovao.
    A npr. Sprinter ide odlično, ali nikad ga neće neko natovariti ka' gorepomenute.

    http://www.polovniautomobili.com/oglas4269736/fiat_500l_living/
    Vid' duže verzije. Zapade mi za oko onaj Golf na prvoj slici. Ovaj treći red sjedišta su vala mogli uraditi u šemi ostalih, da ne odudara ovako.

  7. Šta misliš o Omegi B restajling 2.5 može i 2.2 dti kao tovarni auto?

  8. Aj ne ser'te vise, Boga vam....

  9. Ne bi trebalo da bude problema sa motorom, a kakva je za teret ne znam. Znam da je fin osjećaj u vožnji. Nije Mečka, ali može proć'.
    Ako gledaš ono za firmu što Megan imate ako vam ne treba za prevoz kabastih stvari ja ne bih uzimao karavan. Ja sam Pasata prvenstveno uzeo jer stvari dužinski ne mogu da stanu u Golfa, pa bi virile iz gepeka (a jednom sam tako razbio zadnje staklo, pa se o čudu zabavio pošto su ono blago zeleno tonirana, pa da ne odudara) mada ga koristim i za lova.

    Šta mislite o ovom izgledu, na njega bi trebalo da idem?
    http://img138.imageshack.us/img138/5746/hpim7766hk0.jpg
    http://img60.imageshack.us/img60/2232/hpim7763ze3.jpg

    Samo bez vizira, antene i brave gepeka.

    EDIT:

    2.5 može i 2.2 dti

    Pošto editova i ubači još jedan, jel mislip na 2.5DTI? BMW-ov nemoj (zbog njegove mase), DTI kontam da nije loš.

  10. Baš i jesu kabaste stvari u pitanju, a i uzimaju karavane i od njih prave van-ove. Ima Megan, Marea, Stilo karavan i sad gledaju da uzmu i 2 Omege. Firma je neki ekvivalent DHL-u.

  11. Nek pogledaju i Lagunu jedinicu ili Vektru. Omega je zadnja vuča da znate i nekako mi je više porodična limuzina nego radna mašina, šta mu znam...

  12. Zva me čovek danas da se menja, ima ford Ka, kaže pravi momački auto, svetli ispod plavo kad se otvore vrata, hehe.

  13. Reci ništa bez neonki i xenona x)

  14. Izdržljive su Omege.

  15. Pa jesu, samo što prije fejslifta nijesu imale dobar lim. Uglavnom, pošto je za firmu ja bih gledao prvenstveno da je njemačko (neki će me ubiti zbog ovoga lolo, mada glavno da nije Marea) i gledao bih stanje (pošto tu do 2-3 hiljade ima dosta našminkanih krševa).

  16. Mislim da Omega nije euro 3. Uzeo bih Mondea ako ti ne smeta plivajući (i ako je u dobrom stanju, naravno).

  17. Što bi meni smetao plivajući, firmin je auto, oni to plaćaju x)

    Edit: da se ja pitam uzeli bi W210 karavan. Eno ga od mog ujaka 290td, 820 000 gazi, prevukao je stvari kao šleper. Jedina ''mana'' mu je što je automatik, mada ujaku odgovara kad ga optereti.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.