Automobilizam

  1. Ono, dosta fina kola za te pare (11-12 hiljada?), po meni bolji od Korejaca (što se vožnje tiče, nijesam imao tako da ne znam za djelove i pouzdanost), ali sa ovom maskom... Kao kad upoznaš đevojku koja je lijepa, šarmantna, zgodna, duhovita, ali nosi bradu.

  2. http://novosti.rs/vesti/naslovna/auto/aktuelno.233.html:486402-Zene-se-bolje-parkiraju-od-muskaraca
    Ponovo sa britanskim istraživanjima. Žene parkiraju ka' da voze prikolicu.

    Trebo bih na duži put uskoro, pa se mislim da u Golfa ugradim tempomat. Šta vi mislite?

  3. Kako misliš da vežeš tempomat?

  4. Imam već ručicu. Bilo je dvojki sa fabričkim tempomatom. Mislim da nije električni nego vakumski?

  5. Ako je vakumski imaš sreće. Ne znam

  6. Drug će mi odraditi, on je električar, da ja ne zapalim šta k'o prošli put.

    Evo šeme:
    http://img715.imageshack.us/img715/2146/img0310vq.jpg

  7. Izvodljivo je sve osim drvenog šporete brate, može i on čak za jednu upotrebu ali čemu cimanje, nismo invalidi jebemu.

  8. Ma e, može se odraditi valjda. Možda mognem i sam ako budem skidao sa stranca, pa šta skinem stavim na moga, a već imam ručicu.

  9. Ne smiju bez naloga za pretres da ti pretresaju kola, jedino da vrše vizuelnu kontrolu

    Znači on ne može meni da kaže da otvorim kasetu, i da eventualno brlja po njoj?
    I kako se taj nalog nabavlja, može li na licu mesta ako posumnja nešto?

  10. Mogu ako ne poznaješ zakon. na brzinu te nahvataju. Jednom sam vozio tuđ auto, jako besan i sad imao sam akt tašnu na zadnjem sedištu sa šifrom. Zaustavili me kaže šta je u tašni ja kažem ne znam. Kaže otvori ja kažem ne mogu nije moja i ne znam šifru izvolite zovite vlasnika, njegov auto njegova tašna. Nisu ga zvali naravno, videli su da je u beogradu po saobraćajnoj, bole ih kurac da ga čekaju a samo on može da otvori. Ima tu raznoraznih caka, jebem ih. Pištolj smeš da nosiš ako imaš dozvolu za posedovanje samo. Rasklopljen na 3 dela koja će da se nalaze fazon u kaseti jedan, drugi kod menjača a treći u gepeku. To je neka caka za prenošenje oružja, reče mi neki inspektor dasno da ti ne mogu ništa, ko i ovo za tašnu. Policija ne sme ako je na levoj strani a ti ideš ka njima, dakle desno da te zaustavi, ne sme da pređe. Po zakonu. Al jbg, ov inaši se ponašaju ko da je Teksas. Mada ni mi ništa bolji nismo.

  11. Može da kaže otvori kasetu ali ne smije ništa da pipka. Što se oružja tiče ono koje može da se rasklopi (pištolj) mora se držati rasklopljeno, a ono koje se ne može fizički rasklopiti mora se zakočiti.

    EDIT:
    Ima još caka, npr. uvijek moraju držati čunjeve u kolima, uvijek moraju nositi kapu kad su na dužnosti i slično...

  12. http://www.vrelegume.rs/vesti/peugeot-kupe-koncept/
    Novi bezkvavi Pežo. Liči pomalo na hibrid sa Meganovom haubom, al' je samo koncept.

  13. Malo su sjebali dizajn. Kad se setim 607-ice ovi su mi ružnjikavi.

    Btw, koliko bi koštao tempomat za E36?

  14. Mene bili fini 205, 405, 307, 308, 407. Novom 308-icom se vraćaju na dizajn Pežoa 306.

    Ne znam jel' marsovcu elektro ili vakumski, proguglaj (tempomat ili "cruise control"). Ono, umori se noga kad je jedno hiljadu-dvije kilometara puta, od kojih većinu čini autoput, pa tempomat dobro dođe.

  15. Ne piše koja je vrsta, ali za isto godište i motor kao i moj tempomat je 60 eura. Meni je frka jer malo malo pa prekoračim brzinu, doduše nisam kažnjen, ali preventive radi bih malo ograničio sebe. Pre neki dan, idem 60 km/h 4. brzinom i nisam ni primetio da sam jako brzo (zamislio se jbg) došao do 80. Nisam ni motor nešto čuo jer sam odvrnuo muziku pošteno.

  16. Ja ga za to ne bih koristio x)

  17. Pištolj smeš da nosiš ako imaš dozvolu za posedovanje samo. Rasklopljen na 3 dela koja će da se nalaze fazon u kaseti jedan, drugi kod menjača a treći u gepeku.

    U svakom slucaju odvojeno od municije, i imas tri opcije: ili da bude u kutiji koja se moze zakljucati, ili rasturen (ne mora da stavljas jedan deo u gepek drugi napred), ili da na sebi ima bravicu za zakljucavanje okidaca. I najbitnije, ako te zaustave moras da kazes samo dve stvari: ili ides u streljanu (koju) ili ga nosis na servis ili popravku (kod koga), osim ako se zaista ne selis, pa ga prenosis na novu adresu.
    Treba voditi racuna da ovi argumenti slabo vaze posle dvanaest uvece.

    Jedan moj prijatelj slucajno bacio pistolj u djubre zbog tih usranih propisa.

  18. Rasklopiš/zakočiš i odvojiš od municije. Ne bi trebalo da bude problema. Ja imam i dozvolu za nošenje, ali bi trebalo da je dovoljna za posjedovanje.

    http://www.vrelegume.rs/vesti/citroen-ds-x7-spreman-noviteti/
    Što su se pomamili za ovim krosoverima. Mada, nije ružan toliko.

  19. U Srbiji moraš da dokazuješ da si ugrožen letnji dan do podne da bi imao za za nošenje. Bio sam se zagrejao al kad sam video smorio se i batalio. Imao sam i vezu. Bolje što nisam kad razmislim

  20. Ja imao vezu. Jednom mi obili neko skladište, bio zapisnik. Onda zapisnik da su me napadali, onda svjedoci itd.