Automobilizam

  1. http://www.polovniautomobili.com/oglas4759214/renault_r_4_gtl/
    Kakva četvorka. Jes' da je dosta para, ali je nova.
    To su bila vremena. Daš je ženi i presječe te kad ti se zahvali jer si popravio grijanje.

  2. Za 6 000 eura ću pre da uzmem w210 u super stanju ili e39, a ne reno 4.

  3. Jebi ga, totalno su druga klasa i godište, pa nijesu za poređenje. Vjerovatno ga niko ko ne gaji emocije prema njemu neće kupiti, ali su kola nova. A za te pare mo'š uzeti i Zastavu i Porše.

  4. Podsetilo me na jednu situaciju iz 2000 ili 2001. Moj ujak i jedan njegov kolega gledaju kola za 5 000 maraka. Kupi moj ujak mečku w126 300d 125 ks automatik 85' godište, ovaj ga njegov kolega zajebava kao kako može da kupi to bla bla. Taj isti kolega ode i kupi Floridu 94' godište. Ista lova plaćena za oba auta. Mada je mečka imala 300 000 na satu, a florida ispod 100 000 km. Ujak je mečkom obišao pola Evrope, a ovaj sa Floridom nije mogao da spoji 50 km bez kvara nekog. Obaška što ga je sto puta ostavila na putu.

  5. Mi smo kupili novu Floridu Poly sa onim PSA 1.6 motorom. Ubjedljivo najgore auto što smo imali.

  6. Btw, mečka je stigla do 650 000 km i još se vozi, a florida je odavno na otpadu.

    Od zastavinih auta je moj ćale imao samo 128 i stalo je pizdeo od nje. A vozio ju je 2 meseca dok skupio pare za bolja kola tj. dobio kasko. To je bilo kad je slupao audi 100 c4.

    E, ovi šveđani uopšte nisu gotivili 100 c4. Nijedan nisam video, a baš sam bio zagrejan da uzmem umesto fokusa.

  7. Jes, stotka je strašno auto. Šteta pa za onu moju nijesam moga' papire završiti.

  8. Bješe na vijesti:

    http://auto.co.me/vijesti-iz-crne-gore/kad-pijem-ne-vozim-2

    Novčana kazna za one koji imaju od 0,3 do 0,5 promila alkohola u krvi predviđena je novčana kazna od 70 do 200 eura. Za one koji imaju od 0,5 do jedan promil se oduzima vozačka dozvola i podnosi prekršajna prijava. Vozači koji imaju preko jednog promila alkohola privode se kod sudije za prekršaje.

    Očigledno su smanjili sa 0.5 na 0.3 promila zbog punjenja budžeta.

  9. Сећам се каква је халабука била у Хрватској пре десетак година кад је уведен закон од апсолутно 0 промила

  10. I kod nas su htjeli 0 promila. Nego, valjda može pokazati preko nule kod nekakvih poremećaja su lupetali.
    Uglavnom, ovako je prilično fino. Možeš popiti pivo-dva ili čašicu rakije izjutra. Mada se neki ljudi i od ovoga naletve da ne znaju đe su lolo

  11. Šumaher se probudio:
    http://www.vrelegume.rs/vesti/sumaher-se-probudio-iz-kome-vest-dana/

    Pasat zahvaljujući kladionicama dobio nove plastike. I dobiće novi retrovizor, onaj sam popravio lemilicom i izolir trakom. I crvene ukrasne lajsnice. Bijelom autu dobro stoje.

  12. Sta se dobija,a sta gubi ako se urani radilica za jedan zub kod Juga?

    Ne znam sta vise da mu radim zbog potrosnje seme li mu jebem krvavo,baksuzno! Pocepacu ga sekirom jebem li mu mater u picku raspalu baksuznu! Sve mi zivce pokida jebem li ga u usta!

  13. Brate, prodaj to i vidi nešto drugo uzmi. Bolje i Opel Kadet nego Jugo.

  14. Dobijaš malo manju potrošnju i veći rizik da ti ode motor. Uglavnom, držao bih se fabričkih vrijednosti po stroboskopu.
    Koliko troši Jugo? Vjerujem da je 11-12 litara u gradu dosta dobro za taj motor. Jel' dobro podešena smješa vazduha i plina?
    Kupovina drugog auta ti je mačka u džaku. Bez 500 eura + ulaganja i eventualno registracija ne bih ništa gledao (osim ako 'oćeš da voziš plastični Trabant ili Wartburg bez kočenja motorom). Jebi ga, vidim da ti treba gradsko auto, pa skupljaj za Puntića lolo

  15. Dobijaš malo manju potrošnju i veći rizik da ti ode motor. Uglavnom, držao bih se fabričkih vrijednosti po stroboskopu.
    Koliko troši Jugo? Vjerujem da je 11-12 litara u gradu dosta dobro za taj motor. Jel' dobro podešena smješa vazduha i plina?
    Kupovina drugog auta ti je mačka u džaku. Bez 500 eura + ulaganja i eventualno registracija ne bih ništa gledao (osim ako 'oćeš da voziš plastični Trabant ili Wartburg bez kočenja motorom). Jebi ga, vidim da ti treba gradsko auto, pa skupljaj za Puntića lolo

    Pa koliko ja vidim, ovaj motor je ionako sranje. Trebao sam da ostanem na onom 45 iako je mesao ulje i vodu,pa dok ne crkne. I dalje ga imam,ali necu da ga vracam. Ako ce ovo sa radilicom da mi malo smanji dok preguram leto da mogu da idem na kupanje i u zajebanciju,neka,a posle moze i da crkne,boli me kurac.

    Trosi 13,5 litra plina. Sutra cu da sipam 3l benzina u balon pa pod haubu i da vidimo koliko cu da predjem. Ako trosi mnogo benzina onda je motor,bar da znam da je sa plinom sve ok...

  16. Jebi ga, ako je loš motor vozi ga dok ne crkne. Onda vrati 45 ili kupi drugi, bar je to jeftino. Ako je školjka dobra i ako si vezan za auto, meni ne bi bilo žao kupiti drugi motor, makar koštao 80 eura.
    Ili kupi Punta sa plinom x)

  17. Ne znam sta cu da radim... Cek da vidim koliko jede benzin i da li ce ovo pomeranje radilice ista da doprinese...

  18. Jebi ga, da ne pušta više? Ono si mijenjao svjećice?

  19. Svecice dobre,zazor dobar,lepo bacaju varnicu,proveravao,a i da su svecice ne bi imao tako miran rad na ler...

  20. Uradi li šta? Vozi dok se ne raspa'ne x)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.