Automobilizam

  1. Ma jok... Nisam ni pipnuo nista, radio sam prvu pa me posle mrzelo, bio sam umoran... Prekosutra sam slobodan pa onda... :D Vozio sam ga malopre nekih par krugova po gradu,cak mi je bilo i ugodno... :D Jbg, skoro tri nedelje stojao ispred zgrade, nisam hteo iz inata da ga vozim, uzeleo sam se. :D

  2. Ma nije preša. Samo ga gasiš nizbrdo.

  3. xexe japanska kola... koi mag humora.

  4. paninaro
    xexe japanska kola... koi mag humora.

    Tačno tako. Još je smiješno.

  5. Sindjelic88- нађи мотор и мењач од Уна па стрпај то у Југа, мож да се изведе, урадио је то један комшија одавде

  6. Ne znam što će mu to, osim da ubači turbo. Koji konkretno motor misliš? Iz Una fire? Za Juga su jeftini i dosta je veliki izbor.

  7. Iz Una fire?

    Е тај, тај се добро показао

  8. 'vako, uskoro bih trebao da uletim u neku finu kintu blabla, pa za jedno mesec-dva planiram da kupim avto. e sad, raspolagaću VEROVATNO s kintom u rasponu 1500-2500 jure, pa me interesuje koji bi po vama vrsnim poznavalacima avtomobila bio neki best baj za tu kintu? Razmišljao sam o fokusu, stilu, bravu, pa ae i o nekim astricama, odnosno manjim potrošačima, ali mi je nekako ford fokus u prvom planu, fazon 2000-2003 godište, bilo dizel bilo benzinac, pa ako je neko imao iskustva s takvim fordovim modelima, do jaja bi bilo da se javi :)

  9. Ne znam, fin je to motor, ali je pitanje vrijedi li toliko para ulagati u Juga, kad imaš za dosta manje pare neki odličan 55.

    Manijače, ako ne mora da ima klimu, vazdušne jastuke, ABS i ostale zajebancije, od dizela Golfa dvojku, a od plinaša Renoa 4 ili Suzu. A ostatak para potrošiš na piće i kurve.
    Ako ti ipak treba modernije auto, Astra je dobra. Pogledaj i Vektru. Fokusa dizela najbolje onaj 1.8TDDI bez plivajućeg. Samo nemoj kupovati kola za 2500, nego kupi do 2000, zbog eventualnih ulaganja.

  10. Imao sam ja mesec dana ovde Fokusa 1.6 16v, ali sam morao da ga prodam i da kupim jeftija kola da bih poslao kintu kući.
    Solidan, udoban, elastičan (101 ks ima) auto, ako vodiš računa u gradu troši do 8l. Nije skup za održavanje, možeš finog naći za te pare. Nema skupih kvarova (npr. cene nekih delova ovde su tipa kvačilo ti je 1800 kr tj. oko 19000 dinara, mali sevis je 1000 kr tj. oko 11000 dinara, verujem da je u Srbiji jeftinije itd.).
    Isto bih ti preporučio i Vektru B 1.6 ili 1.8 benzin, Volvo S/V 40 (ako znaš gde mogu delovi da se nabave), Mondeo, Pežo 406 (2.0 hdi 90 ks svaka preporuka), Oktaviju neku ako nađeš itd.

  11. Astra F je fin autić, ali gledaj samo benzince. Mislim da za 1500 može da se kupi u relativno dobrom stanju, ugradiš joj plin i milina. Većina ih ima vazdušne jastuke, nađe se poneka i sa klimom. Ali ne znam kakvu vektru B možeš da nađeš za 2000, jedino što je udobnija od astre. Opet, treba mu barem 500 evra u rezervi, za ne daj bože. Šta ima dobro od japanaca za 2000, ako misli da vozi duže auto?

  12. Samo da nam rečeš kolika potrošnja nije velika? Moš i Punta uzet' za te pare x)
    Vektra B nikad nije bila popularna kod nas, pa nikad ni na cijeni nije bila.

    Pogledaj Astru F i Golfa trojku, ako ti to nije staro.

  13. Realno svaki od tih auta su mačka u džaku. E sad, bilo bi dobro ako znaš nekoga da ima, možeš za sitne pare da uzmeš solidan Mercedes w124 (ja imam trenutno, prezadovoljan sam) ili Audi 80 ili 100 c4.

    Šta ima dobro od japanaca za 2000, ako misli da vozi duže auto?

    Micubiši Karizma, Mazda 626 ili neka Korola.

  14. Đe 124-ku, čovjek 'oće malu potrošnju x)
    Samo ne znamo koliku. Možda neki Punto 1.2. Ima tih malenih Fijatića i sličnih ženskih auta.

  15. Đe 124-ku, čovjek 'oće malu potrošnju x)

    Evo ti 2.0 benzin, 136 ks, magistralom 60 km/h, četvrtom brzinom održavam, potrošnja 8l, u gradu je 10-11l. Uostalom kupiš dizela (jbg ovde ih baš i nema) ili ugradiš plin.

  16. 124-ku 200D nijesam moga' ispod 7 litara nafte spuštiti. Zajebano je i što nema petu brzinu.

    Manijače, imaš li kakvih zahtijeva oko registracije ili slično?

  17. Ja imam petu brzinu (bilo bi glupo da auto 93' godište nema 5-u), mada je i ovde gorivo mnogo kvalitetnije pa je potrošnja normalnija.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.