Automobilizam

  1. Nije mi jasno,kako ovaj Fokus moze da bude registrovan do jula 2015. kad registracija traje godinu dana,a jos uvek je jun mesec?!?

  2. I fin je enterijer Fokusu, samo ima jednu od najgrđih pepeljara.

    ozbiljno? zajebano za mene pušača? ma bar ima, ovi novi avtomobili neki i nemaju pepeljaru, kao živi zdravo, vozi oprezno blabla.

  3. Najgoru pepeljaru jebenu ima e36. Vapi za jebenom konzervom od kikirikija pored menjača.

  4. Ne znam smeta li ti, ali po meni su je dosta loše "smjestili".
    http://shiftmotors.com/wp-content/gallery/2000-ford-focus-se-blue/img_6291.jpg

    Novija kola imaju one "čaše" ili sve manje i manje pepeljare. Treba da bude lijepo pozicionirana i velika. Da ne skrećeš svakih 5 minuta da je istresaš po nečijem parkingu.

    Nije mi jasno,kako ovaj Fokus moze da bude registrovan do jula 2015. kad registracija traje godinu dana,a jos uvek je jun mesec?!?

    Moguće da vozi 30 dana od isteka, što je nekad moglo (ka' ja što radim lolo), pa misli da registracija traje 13 mjeseci

  5. KVAROVI
    Fokus je generalno tvrd orah ali Ahilovu petu mu predstavlja vešanje, pogotovo kod modela koji su prešli veću kilometražu. Prema istraživanju tržišta, čak pola kvarova ima veze ili sa vešanjem ili sa osovinom.
    ECU (kompjuter) može da otkaže, mada nije često, pa oslušnite rad motora pri kupovini.

    U principu su sve dobro napisali.

    Preporučio bih ti da, ako nađeš u solidnom stanju, pogledaš i 1.8 tddi 90 ks. Jako je izdržljiv motor, ima lanac umesto zupčastog kaiša, nema plivajući zamajac, ima obične dizne (30-50 eura komad).

  6. Fin je 1.8 tddi (konačno fin Ford dizel), ali za 2500 eura (auto + ulaganje) ja bih prije pogledao benzinca.

  7. Sve to stoji, ja sam samo rekao ako se poklopi da nađe da ga ne izbegava.

  8. jebemu mater, ja ne provaljujem pikslu ovde. realno, ako se piksla nalazi negde uzkurac na nekom mestu, počeću da sumnjam u kupovinu fokusa. pa zar je tolki problem smestiti je na nekom vidljivom i pristupačnom mestu, negde ispod-iznad radija, standardica, 10x5cm? tražimo li mnogo lol?

  9. Kontam da je ovo malo pored volana,iznad upaljaca (koji fali ocigledno)...

  10. pa zar je tolki problem smestiti je na nekom vidljivom i pristupačnom mestu, negde ispod-iznad radija, standardica, 10x5cm? tražimo li mnogo lol?

    Kupi onda mercedes w124. Imaš u njemu ogromnu pikslu taman gde treba.

  11. ovo vam je pepeljara za odvikavanje od pušenja

  12. Aj bezite pusaci unistavate kola sa cigarama,jebem ti pikslu u kolima samo bezpotrebno zauzima koristan prostor. Aj upaljac on nikada nija na odmet, mada ako pusis i vozis kupi zipo i vozi i pusi u stilu, a ne sa ti lm upaljacem ili sa onim za 10dinara. Ja imam par zipo upaljaca iako nisam pusac.

  13. Jes, Makaronac.
    Mada, dosta štof povuče ako se ne luftira, pa možda mu dobro dođe x)

    EDIT:

    I don t care
    Aj bezite pusaci unistavate kola sa cigarama,jebem ti pikslu u kolima samo bezpotrebno zauzima koristan prostor. Aj upaljac on nikada nija na odmet, mada ako pusis i vozis kupi zipo i vozi i pusi u stilu, a ne sa ti lm upaljacem ili sa onim za 10dinara. Ja imam par zipo upaljaca iako nisam pusac.

    To je taj humor.

  14. Joooooj ne valja nista premala peperalja. Peperalja za takav auto treba da bude lijepo pozicionirana i velika. Da ne skrećeš svakih 5 minuta da je istresaš po nečijem parkingu.
    A to nije lepo, sta na parkingu se igraju mala deca i vide da ti treses pridju ona uzmu opuske i eto malo malo pa zapele po cigaru dve pa pre 15-te krenu da puse po paklicu-dve-dri. Tj budes kriv za nove pusace. Pa ne ide tako.

  15. Nisam pušač, a i ne dam da se puši u autu, hoću reći, jedino je dozvoljen blowjob usluga od ženskog gosta u autu. Duvan stop, usmrdi brate auto a i ne podnosim miris, hoću da sletim sa puta.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.