Automobilizam

  1. Čudno da ti i sestra ti imate tako različite ukuse ha ha

  2. kapiram de će baš lepo da izbija zvuk novog cedea seke aleksić kroz zatvorene prozore

  3. Koleginice aj na cet dosadno mi, pusti kola mi da prckamo.

    Koji je motor to?

  4. Jebi ga, otkad Jebač bira naslove smijeh ne prestaje.

    Fina istorija BMW-a.
    Da napišem istoriju Fiće prvo, pa ću onda Samare i Golfa.
    Fiću, ka' što veli Sabrija Vulić vozio je ko je htio i ko bogat nije bio. Model 850, uzeta nova '84. Malo prešla, bila drugo auto za po gradu. Zajebavale najviše prirubnice. Imala bliski susret sa kombijem prije 15 godina i sjebao joj prednji dio. Ispravljeno šta se moglo i zafarbano. Far nas je mrzjelo da stavljamo, a prolazila je tehnički i bez istog. Zajebavali malo policiju, ali čim sam post'o punoljetan otišla je na doboš lolo

  5. Манијак
    kapiram de će baš lepo da izbija zvuk novog cedea seke aleksić kroz zatvorene prozore

    Al' zato ja, pošto vozim jeftino auto iz istog izbija samo klasika:
    http://www.youtube.com/watch?v=Pm7rB-9pDnE

  6. Lada Samara:
    Bjehoh gled'o kakva kola da pazarim. Neki hečbek, pošto tad bi moderno. Reko' ili Favorita ili Samaru, za bolje nemah para. Samaru kupili od nekoga policajca. Bila iste one krem boje ka' fića. Dvoje vrata, prava lutka. Širila opojni miris benzina i trpjela gas u patos. Nije bog zna šta služila i prodata je kad sam je slupao. Fina kola.

    Golf dvojka:
    Ovaj moj bijeli je uvezen iz Njemačke '98. Išli mi u Berkoviće, prvo otac mišlja Mercedesa da kupi. Al' zapade za oko Golf, mnogo dobar, među skupljima je tada bio. Mi se posebno na kožu i one polukadice napalili. Uglavnom, Mečke dizel su bile pretežno one 200D mrcine, pa se za Golfa odlučismo. Još smo jednoga kupili, sivog GL. Košt'o ko Stojadin, baš jeftino ga uzeli i im'o je roming. Pa mi otac rek'o da odaberem koji ću, da mu nešto malo platim. I ja odaberem bijeloga. Em je jači, em bješe u boljem stanju. I nijesam se pokajao. Odlično me služi i dan danas, a bliži se cifri od 800 hiljada pređenih kilometara. A GL je prodat u rodbinu pri podmlađivanju voznog parka, malo se vozi, samo auspuh mijenjat, jer su ovaj karambolisali.

  7. Koji smor u saobraćaju u Francuskoj. Poslije onog pariškog parkiranja i ova muka ovim kukavcima:
    http://www.autoportal.rs/vest/bez-dozvole-zbog-fejsbuka_30145.html
    Nadam se da su ovi što ostaju bez dozvole crnci.

  8. brate kod nas dojavljuju na radiju

  9. Kod nas ima onih aplikacija i govana. Znaju ljudi đe su oni što su fiksirani, a za polcajce imaju detektore i jammere. Mada svak blica, pa nije problem. Baš trebaš biti zle sreće da ti neko napiše kaznu za brzu vožnju.

  10. Dobih službeno auto (ako se to vozilo može nazvat autom). Najgore je što ne radi klima (pa zato ne mogu snjim na more), što nemam pristup 24/7, što ga dijelim sa još jednim čovjekom, ali boli me kurac. Službeno auto je najbolje auto. Iako je puntić JTD.

  11. Uglavnom, službeno je, uz taštino, najbolje auto na svijetu.

    Motor:
    1.9JTD onaj od 80 konja. Preš'o 280km, a kako je ranije bio službeni, računaj kao da je preš'o dvaput toliko. Turbina remontovana, motor rađen. Zapinje malo u rikverc. Ne vuče bog zna kako, ne leži u krivine ali je lijepo poćerati ga u obrtaje, jer je to službeno auto.

    Enterijer:
    Sjedište je anatomski oblikovano, pa mi je zasad neudobno. Još je zajebano što je sa 5 vrata. Bolje bi bilo da je sa troje, veća su vrata pa se lakše ulazi. A i 90% svih službenih Puntića je sa troje vrata. Klima ne radi. Tabla trese (mora da je do kopči), nema unutrašnji retrovizor, ne vraća se pojas, a nazad ih nema.

    Eksterijer:
    Crvene boje, onaj malo grđi što se prodavao kao Zastava 10. Ima ulubljenja od plodova drveta ispod kojeg se parkira. Svjetla matirala, treb'o bih ih ispolirat'.

    Uglavnom, ja zadovoljan. Kako prelijeće ležeće to je čudo jedno. I prugu preskače. Jedine mane su navedene ođe. Nije loše od nasljednika Juga.

  12. Audi A3 sportback. Znate li cene otprilike, koliko košta registracija, jel skupo održavanje...? Sve što znate sve me zanima, pišite.

  13. Dizel?
    Odlični motori i 1.9 i 2.0 TDI. Jedino cijena malo... Dosta su jeftiniji sa troje vrata istog godišta, a i ljepši. A nije nešto skupo održavanje, osim ako ideš u ovlašćeni. Jedino registracija. Kod nas (CG) bi za 2.0 bila preko 300 eura.

  14. Не сери да је Рено купио Ладу??!?

  15. 67.1% udjela. Mogu zamisliti kako će je usrati.
    -Nova Niva 0.9 DCI. Ekonomični gradski džip!

    Lada treba da troši, da širi miris isključivo benzina, da gazi snijeg ko nezdrava, da nema ispod 1200 kubika, da je ponos vlasnika, a ne nekakav šminkerski džipčić. Ako se te stvari poremete više neće biti mira u univerzumu.

    Vidi ovo:
    http://auto.blog.rs/blog/auto/noviteti/2014/06/27/lada-4x4-urban-nove-zvanicne-slike

    Bitno je da su polijestera nakrkali.

  16. Sad su tek go kurac.

  17. U nas trećina pijanih za volanom, kad su sprovodili ovu akciju "Kad pijem ne vozim". Postoji samo jedno rješenje - povećati granicu na 0.5 promila.

    http://www.autoportal.rs/vest/australijanci-se-nasalili-sa-fordom_30083.html

    U oči upada i to da nedostaju retrovizori, a pitamo se gde je "šoferka" nestala.

    Jes' da sam umoran, al' šta lupaju ovi?

  18. Nisam bio dugo na temi i nadam se da je onaj odustao od Frilendera 2002. benzin.

  19. Lada treba da troši, da širi miris isključivo benzina, da gazi snijeg ko nezdrava, da nema ispod 1200 kubika, da je ponos vlasnika, a ne nekakav šminkerski džipčić. Ako se te stvari poremete više neće biti mira u univerzumu.

    AMIN!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.