Automobilizam

  1. gledam komšija što je kupio skoro e46 323 ci, crni, jebački izgleda, 2000-to godište i ispod 4k eura je bio.

    Ima jedan lik iz Petke, vozi E46 330 Cd. Jebem ti zivot koja besnara. Jedna od najlepsih trojki koje sam u zivotu video. Nego, mnogo ga nesto ceni, sad cu da probam da nadjem oglas, mislim da ga jos nije prodao...

    EDIT:

    Evo ga!!!

    http://www.polovniautomobili.com/oglas3621210/bmw_330_cd/

    Jeeebo te...

  2. Је л' иде и ова на сувозачевом седишту уз њега? хе хе хе

  3. Čini se fina, samo šteta što je nije čitavu sliko.

    не одговори ми гтд :'(((

    Miki ti je reka'. Možda još nekakva Mečka ili Audi. Kakva kola voliš, limuzine, hečbekove...

    Ja trenutno o ovome razmišljam lolo
    http://www.military-today.com/trucks/tam_110_l1.jpg

  4. http://www.autoportal.rs/vest/mundijal-odneo-prve-zrtve_30199.html

    Ruše se nadvožnjaci u Brazilu. Izgleda da se ne dešava samo kod nas.

  5. E, razmišljam nešto, mi ovde ljudima preporučujemo e46 ili e39, a pitanje je koliko su vešti ti vozači za auto sa tolikom snagom i zadnjim pogonom. Vozio sam danas e39 523i (jeftin je (1300 eura) pa sam se razmišljao o njemu, mada mnogo troši) i mislim da to nisu kola za svakoga, uopšte (bar ne dok se ne navikneš) ne možeš da voziš skroz opušteno, naročito kad je 40 km/h ograničenje u većem delu grada lololo.

  6. Jebi ga, ljudi traže takva kola. A problem sa "divljanjem" je u glavi vozača, može čovjek sa Fićom da napravi sranje.
    Zbilja, ne stigoh ni da kršteno provozam službenog Punta već je kod majstora lolo

  7. Zbilja, treb'o bih na duži put sa prikolicom (fina, ručni rad, velika, ima čak i kočnice), pa me zanima (pošto nikad prikolicu nijesam registrovav'o) ima li neka saobraćajna za nju ili će biti ok samo da napravim tablicu od parčeta lima?
    Kontam da samo ne treba saobraćajna za one manje...

  8. Pobogu, nije raketni pogon ako je zadnji, neće automacki izginuti.

  9. Pobogu, nije raketni pogon ako je zadnji, neće automacki izginuti.

    Pa ovde u Švedskoj su BMW-i okarakterisano kao ''opasni'' i ''kritični'' automobili. Dosta se udesa desi pošto je većina vozača BMW-a (masovno automatika) mlado i ne znaju baš da voze takva kola po ledu i poledici koja se hvata ujutru skoro svaki dan od oktobra pa do marta. Ovde kad osiguravaš auto imaš spisak ''kritičnih'' kola i na prvim mestima su BMW i Mercedes. Naročito noviji.

  10. Nije BMW kritičan nego vrela glava mladog majmuna.

  11. Da biste znali voziti BMW evo nekoliko savjeta. Kad se udobno smjestite ubacite ključ u kontakt bravu, stisnete lijevom nogom kvačilo (primijetićete tri pedale, kvačilo je ona lijevo) i zaverglate. Da biste krenuli morate ubaciti u brzinu. Kod automatika prebacite u "D", a kod manuelca stisnete kvačilo i ručicom mjenjača idete lijevo gore. Krećete tako što otpuštate kvačilo i dodajete gas (pedala skroz desno). Kočite tako što pritiskate kočnicu (pedala u sredini), a da biste skrenuli koristite volan (ono okruglo čudo ispred vas). Desnu nogu koristite za gas i kočnicu, a lijevu za kvačilo.

  12. Skočimiš
    Nije BMW kritičan nego vrela glava mladog majmuna.

    Tačno tako.
    Čovjek sa takvim razmišljanjem će poginut' u bilo kojim kolima.

  13. Brate, ja sam samo rekao neku njihovu statistiku vezanu za udese.

  14. Jebi ga, nemoj da svirate kurcu, prednja i zadnja vuča su 2 različita sveta pa sve da je Lada specijalka. Ako na isti način voziš ko prednju gineš nema druge. Sve se radi kontra u kritičnim situacija. Jbg ja sam sa Kockicom paso 2,3 puta vrzine dok nisam kao naučio i dok se nisam navikao prvenstveno. Po kiši sine sa iole lošim gumama 40 ti je plafon u krivini nekoj oštrijoj pa da ti je Bog ujak. Ovi novi imaju kontrole proklizavanja, šperove pa je druga priča. Toliko je i draž manja jbg.

  15. Pretjeruješ.

    Čitav život vozim na zadnjoj a i nisam imao nešto para za dobre gume pa evo me živ i zdrav. Pogotovo kad sam u zimu ušao sa skoro ćelavim, ljetnjim mišlenkama na vitari.

  16. Meni je w124 nekako zabavna za vožnju u svakoj situaciji. Ima dovoljno jak motor 2.0 136ks benzinac, zadnja vuča i milina.

    edit: mada je ne čačkam mnogo.

  17. Da prostite, ali koji im je kurac?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.