Automobilizam

1. jbt koji ste ratari

2. Da li mislis da ces moci golf 7 za 30 godina voziti ko sad dvojku?

Nije pouka da je dvojka izdržljivija od sedmice, nego da su "normalna" auta izdržljivija od kineza. Pardon, korejaca.

Dobar je Polo. Nadam se da je za ljepšu polovinu lolo

Nego, korejce jedino mogu kupovati ljudi kojima je auto isključivo prevozno sredstvo i ništa više od toga.

3. Realna Makarone, nakotilo se kola.

4. enemyofthefreeworld
    И што нико не реагује на вест да сам продао форда, ГТД од тебе бар очекујем честитке!

Ne viđeh. Nek je sa srećom. Ženi pretpostavljam?

5. Aha, ok, hvala ljudi, odoh da razgledam.

6. Boxer znam da ima tafe ima 4 brzine i da ima 42 (onaj 42 di) a imt ili 35 ili 39. Ali sam isto tako napisao da su ga UNAPREDILI TJ USAVRSILI. Citaj lepo i sve citaj pazljivo rec po rec a reci citas tako sto obrafis paznju na svako slovo. I nisma uporedjivao samo 539 i 42 di nego sam generalno pricao. A ako hoces samo 42 di vs 539 onda 42 ima cetvrtu, rucnu kocnicu na drugo mesto i drugacije se aktivira, obrtomer je drugaciji, usisnik vazduha je druagaciji, ima nozni gas, naradjaste krajeve na ruckama i nalepnice na hudraulici msm na upustvo :D

7. Ne viđeh. Nek je sa srećom. Ženi pretpostavljam?

Неким момцима. Само ме мушки звали од јутрос. Ма шокови данас цео дан, ша рећи.
    Ево да се цитирам:

Продах форда, човече нит глупљег, одвратнијег и пропалијег аута нит више будала спремних да га купе. Продао сам га за три сата од постављања огласа, буквално.

8. Pokušavaš biti duhovit?
    To što su na izgled slični ili isti kako hoćeš to ne znači da imaju bilo kakve veze. I Ferari je crven obično pa nije traktor.

9. A pazite ovaj debilizam. Firma u kojoj radi jedan drugar je kupila Cherry Tengo za skoro 12 000 eura po komadu (i to nekoliko komada).
    http://www.b92.net/news/pics/2011/01/4155509444d3e7f3c49c8b051840332_orig.jpg

Inače je u taj auto ugrađivana izolacija od azbesta i čak mislim da je zabranjen u nekim EU zemljama.

10. Ne kazem da su poceli od istog tj bili su jedno bili su isto ali su se drugacije razvili imt je otisoa u kurac a tafe http://www.thehindu.com/multimedia/dynamic/01042/TH04_tafe_eps_1042891g.jpg
    Hocu da kazem vazi isto i za kola, ako je nekada bilo sranje ne znaci isto i sada i obrunuto.

A kolko ja znam preko 80% stavri sa 42 di pase na 539 ali nije to bitno....

11. Da ne kupujem ili? Ne znam kakav mu je ABS to me brine.

12. A 1.4 benzinjare ili TDI? Slabo vuku?

A evo ima i 1.5 TDI.

13. Jbg isto su tako kinezi u audi, bmw i mercedes nasli da su stavljali asfalt za izolaciju :D

14. To kao na onim MONSTER TRACK borbama kako se već zove, što su stavljali armirani beton u branike, da ne mogu da ih izlupaju...

15. Care paše. Eo drug na Pasatu ima neke Audijeve felne, pašu zamisli.

16. Jbt Audijeve zamisli auuuuuuuu jbt.
    E da si video uzivo tafe? Brate kolko bolji metal koristi tafe cak i kad se uporedi i sa onim imt iz doba jugoslavije o novim i ne pricam.
    Cuo sam da imt ne stavlja nove motore zbog nekog sukoba sa imr nego reparane stavlja u nove i prodaje ih kao potpuno nov traktor.

17. E upravo tako pričaš od pre 5 strana pa na ovamo. A da nisi sarkastičan.
    Šalim se ja malo sa tobom, nemoj zameriti.

18. Nemaš 1.5 nego 1.4 tdi. Zavisi šta si vozio pre toga. Ako sedneš iz juga ili stojdže, svaki motor će ti biti super lololo. 1.4 benzinac nije bio loš u fabiji, jedan ćaletov kolega je imao takav i nije imao problema. Ali ipak ti je 1,9 tdi, ako nije izraubovan, najbolja kupovina.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.