Automobilizam

1. Prelazim iz Megana 3 1.5 DCI :)

2. 1.9TDI uzmi.

Неким момцима. Само ме мушки звали од јутрос. Ма шокови данас цео дан, ша рећи.

Nadam se da nijeste ostali u kontaktu lolo

Ne znam za Kerove teorije zavjere, ali mi se čini da 'oće da kaže da su korejci 2005. bili krš, a 2006. proizvodili odlična kola.

3. Kamarone a što ne uzmeš Megana samo novijeg ako oćeš tako? I njega imaš 1.9 dci

4. Biće ti 1.4 trom. Bolje 1.9, ima (za razliku od 1.4) diskove nazad, a brži je od Megana. Al' bih ja uzeo Megana, Polo mi je žensko auto. I zbijeno.

5. Mislite na Megana guzonju?

6. Koju generaciju ti imaš? 1.5 dci je samo u 2 (sa dupetom onim) i 3 generaciji.

7. Mislimo.
    GTD nije trom ni taj, malo je to auto. Al 1.9 jebe.

8. Trojku gen. sam imao, ali sam prodao.

Sad sam ograničio budžet na 4k jura.

Guzonja mi star, a i glupo mi da prelazim u stariju generaciju, ispadam veća sirotinja :(

9. Ako si imao ovaj, smorićeš se jako kad sedneš u Pola. pozz
    http://www.automagazin.rs/slike/vesti/20130907061744_photo_3.jpg

10. Ko te jebo da se zakucaš na kocki pa posle odoše kola na doboš.

11. Dobar je Polo, samo ako ti ne smeta to što je malo žensko gracko auto. Kontam da ti je četvorka stara, a i Polo je brži sa istim motorom.

12. vakog
    http://autoviva.sapo.pt/img/photos/660/renault_megane_iii_1_5_dci_90cv_eco2_dynamique_large_25660.jpg

Dobio dobru ponudu, kupio kuhinju haha, a i realno, samo trenutno vozim kuća-posao, eventualno malo van grada, pa mi se ovaj Polo čini ok za održavanja i gradske vožnje.

A i da mi nije ni mrsko posuditi ključeve ženskom rodu, za Megana sam se preznojavao da mu šta ne bude. Ovako me zabole.

13. A jbg, tako se prodaje auto. Meni skoro neki klinac na fejsu nudio neke nerealne pare za kola ja debil nisam hteo. Koliko vredi sad taj megan da ne otvaram oglase?

14. moj je koštao kad sam ga kupio 14.5k km a za isto toliko sam ga prodao, čak malo i bolje prošao haha

a vidim sad ima nekih i sa nižim cijenama, za 12k

15. Pa dobro, realno vredi te pare 500 evra gore dole, oprema i te fore, registracija...

16. Jao kad je cale slupao sluzbena dali mu na zamenu skodu fabiu 1,9 ali sdi jbt koje je to govno ne moze da ide tu me bio zajebo meni uvalio a on moja ja kao e super mesec dana free gorivo nema kontrole samo moram da pisem u one tabele šatro neke podatke kolko je on kao presao... i jos mi rece 1,9 ja bio presrecan cekao ceo dan kuci da dodje da se zamenimo. Kad ono govno moras da ga molis da dodje do 100 a po gradu poslednji krenes sa semafora ljudi moji ono ne moze da ide

17. Službeno auto je najbrže auto. I meni bi Punto bio najbrži da ga ovaj nije prevrnuo.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.