Automobilizam

1. Pa treb'o si nać' normalnog majstora, jebi ga. Da ga nijesi ti sjeb'o? lolo

2. nisam ja,cale je kupio auto to...ne verujem da je on sjebao

3. Šta ste kupili ollanik, da se tako brzo sjebalo?

4. Šta je kolima, zna li se?

5. mecku,neam pojma koju,neam blage o kolima da kazem posle osnovne marke,a retko kad i to

6. Šta je kolima, zna li se?

u servisu je i dalje
    zna se,znaju oni koji rade na tome,ja neam blage koji je to deo xd

7. Da se pojavi na ovoj temi i neko ko nema pojma o kolima. Fala bogu

8. pa samo se takvi i pojavljuju he he he

9. za 5 dana polazem vozacki ispit,znam voziti,al ovako da se razumem u kola,razumem se ko baka...kad me neko pita koja kola vozim na casovima,ja kazem,--ne znam,brate,kola,...toliko se razumem lolo

10. ona PLAVA OKRUGLA

11. idukurac ollanice kolko ti to polazesh pa secam se josh pre par godina kad si postovao da idesh na chasove voznje hahahah

12. jbg,odugocim ja,a odugovlace i oni,ja samlenj,a i ta autoskola je lenja isto,pa smo predivan spoj

13. haha ma samo laganica bracula

14. lagano,ljubazno,tako i treba,sto da zurim,realno i jebe mi se da polozim sto pre

15. ljubazno objashnjavash

16. evo ya ollanika brata i ostale kad voze chetvorotochkash, od ovoga ribama vibriraju guze
    https://www.youtube.com/watch?v=sG7dTUoIMaA
    word up

17. Ne znam zašto ljudi vjeruju majstorima.

Kad prodaješ auto tutneš 100 maraka majstoru dok je kupac u kanalu pa on kao gleda nešto, onda majstor kaže da je sve ok iako nije ništa ok.

18. Mi smo jako druželjubivi i dobrotvorni ljudi lolo

Najbolje je majstora koga znaš, jer te neće zajebati. A i kad platiš normalnog čovjeka valjda mu obraz ne dozvoljava to da učini. Ođe mu daš 50 eura da ide sa tobom, a on 'oće iopet da te zajebe. Ono, nije neka velika para, potrošiš ih za dan, ali ih nije lako ni zaraditi.
    Ako mu npr. Olanikov otac da 30 eura, a ovaj ga vlasnik podmiti sa 50, vrijedi li tih 20 eura loše reputacije i rizika da njemu i njegovim članovima porodice lome kosti. Ima svakakvih ljudi, jebi ga.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.