Automobilizam

1. Mali čovek, da, nizak, not neseseri. Predavala meni likuša, na štiklama 1.60, vozila Hyundai Getz... :D

http://srv2.betterparts.org/images/hyundai-getz-11.jpg

2. Kad smo kod malih ljudi, ne čudi vas što cigani dolaze sa Mercedesima limuzinama, ovo ono, sa sve vijen tablicama...

3. klasika, mali covek - veliki auto

Kod mene kontra.
    Nego dobro, imam veliku kuću. I pašče lolo

4. Dionysio
    Kad smo kod malih ljudi, ne čudi vas što cigani dolaze sa Mercedesima limuzinama, ovo ono, sa sve vijen tablicama...

Onda pitaju "Oćeš parfem, orginal?".

5. Nisu ni toliko kompleksi koliko je potreba za putovanjem. Lik je Slovak, pa malo malo pa piči za Slovačku, bukvalno svaki vikend opiči po 1500 km do tamo i isto toliko nazad. A veći deo puta je kroz Nemačku pa ga piči 150 konstantno. Čak sam i ja w124 dobar deo puta išao 140-160, više nisam mogao zbog buke.

6. A veći deo puta je kroz Nemačku pa ga piči 150 konstantno.

nije to neka brzina po nemackoj :)
    da vidis ti kako to izgleda sa firminim automobilom kad se ide negde...

7. A dobro, realno nije mnogo veliko auto.
    A i korisno je imati veliku limuzinu tipa sedmicu, A8, S klasu ako voziš još nekoga. Mene i u Pasata pitaju da pomjerim sjedište naprijed. A i pitali su u svako auto do sad...

8. da vidis ti kako to izgleda sa firminim automobilom kad se ide negde...

Nama nisu dali pik-apom da idemo preko 80km/h......

9. Kod nas se službeno vozi koliko može da izvuče. Jedino može bit' problem ako imaš tahograf koji pokazuje tačnu brzinu.

10. Pošto je za sve okrivio djevojku koja se autom kretala ispred njegovog, iznerviran je otišao u obližnji restoran, popio nekoliko rakija, te potom bijes iskalio na autu koji je prethodno udario.

Kako je za Dnevne novine ispričao očevidac događaja, službenik Uprave za nekretnine udario je juče oko 14 časova privatnim automobilom u "pežo" ispred njega, u trenutku kada se taj automobil zaustavio da propusti pješaka na pješačkom prelazu u Ulici kralja Nikole u Podgorici.

Ovaj državni službenik je navodno potom izašao iz auta i usuo niz uvreda ka djevojci čiji je auto udario, optužujući je da je kriva za udes, nakon čega je kolima pobjegao sa lice mjesta. Nedugo potom, pojavila se policija, a u istom momentu, iz obližnjeg restorana "Pod volat" izašao je i vinovnik udesa. Policija je odmaj zatražila njegove isprave, ali je,navodno, odbio to da uradi pravdajući se da je u restoranu morao da popije tri rakije, zbog, kako je rekao, "male kretenuše" nakon čega je bijes iskalio na oštećenom "pežou", udarajući po njemu rukama i nogama.

tipican drzavni sluzbenik direktor. zakuca se u nekog sto stane na pesacki, pa mu taj kriv. takvi gaze ljude po pesackim, kad tu uzmu i prolaze pored nekog sto stao. debilcine.
    ja bi to sve govnjivom motkom, takvi ljudi na vlasti su razlog moralnog i ekonomskog propadanja i srbije i crne gore.

11. A najčešće tako udaraju sa službenim kolima, al' se dosad niko nije sjetio Prvijenca.

12. Zbilja, Prius po ovim eko-kurcima zagađuje više planetu od Hamera. Ako kupim neku lokaru za te pare, ona će jebati Priusa u čmar i pri tome manje zagađivati atmosferu.

13. Meni se desilo da me neka glava pretice na pesackom. Neki u zutoj golf dvojci.
    Stao ja na pesacki sve redovno, baja gas i prolete pored mene.

14. Govna su i pješaci i vozači, jebi ga. Otežavajuća okolnost 'vamo su i žive ograde (razdvajaju duple trake bulevara), pa pješaka vidiš tek na 5 metara. Mene nervira kad prelaze pješački na crveno, a ima auta. Al' šta ću, ne mogu ih udarit'.

15. Govna su i pješaci i vozači, jebi ga.

jesu, samo sto su vozaci govna sa vecom odgovornoscu, i tako moraju i da se ponasaju. ako ti ne valja, napolje pa pesice, pa ces psujes vozace.

16. A najveća govna su biciklisti. Kad idem peške oni se ponašaju odvratno, a kad idem kolima opet su oni iritantni jer šetaju po putu.

17. Pješaci kao pješaci umiju da iznerviraju pretrčavanjem i prolaskom kroz crveno (da ih udariš odgovaraš kao da si udario psihički stabilnog čovjeka), ali su i putevi zajebani. Sade ljudi rastinje po sredini bulevara, a u desnim trakama parkirana auta. Prekasno vidiš pješaka koji izlijeće k'o muva bez glave. Nekolika puta sam jedva ukočio.

pa ces psujes vozace

A psujem ih i ovako. A pješke nijesam iš'o ni kad su mi vozačku uzeli lolo

18. mickey993
    A najveća govna su biciklisti. Kad idem peške oni se ponašaju odvratno, a kad idem kolima opet su oni iritantni jer šetaju po putu.

I klinčadija na vespama. Liče na bicikliste, samo što se provlače između auta da prvi dođu do semafora. I smrde.

19. A najveća govna su biciklisti. Kad idem peške oni se ponašaju odvratno, a kad idem kolima opet su oni iritantni jer šetaju po putu.

nisu, kad imas biciklisticke staze i ljude koji se ne zure stalno, bilo vozaci biciklisti il pesaci, fercera to sve fino.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.