Automobilizam

1. Ja bih volio da imamo biciklističke staze. Konačno da vozači imaju đe da parkiraju lolo

2. Ja bih volio da imamo biciklističke staze. Konačno da vozači imaju đe da parkiraju lolo

e, zbog ovakvih stavova cete da ostanete crnogorstine. ocete u evropu, milojevci, jebem vas u prkno, a da budete stoka. ne moze to tako.

i mi srbi nismo nista bolji, nego si mi se namestio.

3. Mi nemamo biciklističke staze, pa parkiramo samo po trotoarima. Vi i po trotoarima i po stazama. Mi smo manja, sitnija stoka.

4. Pa da, manji ste, pa ste i manja stoka. Al smo svi skupa stoka, da se ne lazemo :)

5. Nijesmo manji, kršniji smo od vas.

6. Danas sam vozio ovo čudo, mogu vam reći da je okej auto samo mu fali turbina.

http://www.fastanddust.com/images/citroen-saxo-1.0-5.jpg

Dizelaš 1.5 pa ima samo 57 konja i trom je, a možda se meni čini pošto nisam smeo preko 3000 obrtaja, ipak je tuđi auto lolo . Uglavnom dobra stvarčica za grad, ali fali mu jedno 20 konja.

7. Žilav je taj motorčić. Bio je u mojoj auto školi takav jedan. 220 000 km obuke je prošao.

Edit: jel imao neko iskustva sa krajsler vojadžerom 2.5 crdi, 2001-2002 godište? Čini mi se isto kao dobar za posao, a relativno je jeftin u nabavci.

8. Nijesam njega vozio, al' jesam AX (imao mi rođak). Sprčeno žensko, ali je za žene dobar.
    Dizele atmosferce ne volim u autima. Onaj drugi Golf suvi dizelaš, treba mu dok pretekne nešta duže, ali mi se jebe, rijetko se vozi po asfaltu lolo

9. Jbga tebi je sve manje od pinca sprčeno lolo. Ja se sa ovim ne bih usudio da pretičem ništa drugo osim bicikla.

10. Pa ono jes, gracko auto, jebi ga.

A dizel atmosferac nije baš za preticanje bez velike pravine. Jedino kamiona il' autobusa. Kad sam ga dovozio bješe pravina đe je skretanje za Marezu, pa tu preticah dva kamiona (išli jedan za drugim, a ovaj iza mene počeo da mi blica). I jednom kad sam iš'o u lov prestigoh neku ženu u Reno petici lolo
    Sa Transporterom sam rijetko preticao. I sa Dejlijem. Al' to su komercijalna vozila.

11. http://www.autoportal.rs/vest/ajrton-sena-na-kovanici-od-5-evra_30418.html

Đe li se može nabavit'...
    (nestade iz javnih tema, pa ponovo linkovah)

12. Nakon deset godina provedenih u Formuli 1, 162 trke, 41 pobede i osvojenih 610 poena blistavi brazilski vozač Ajrton Sena tragično je nastradao 1994. na stazi u Monaku. Mnogi su za njegovu smrt okrivili Vilijamsov bolid FW16 ali sada je kasno i nebitno govoriti kako i zašto.

Mrzim kad dunsteri pišu tekst. Ono je bilo VN San Marina, a ne Monaka.

13. Kad reče dunster, asocira me na to da će valjda raditi Dastera pik-apa.

14. E, oduševljen sam genijalnošću svoga ćaleta. Dogovorimo se da uzme omegu karavan ili w210, a čovek ode i kupi Mondeo 2.0 tddi 90 ks karavan 2001. godište.

Liči na ovaj
    http://img.photobucket.com/albums/v123/roadrunner1407/Mondi1.jpg

15. A imam pitanje, meni se to cini malo slabim za roliko motor i auto. Zar ne?

16. Jeste slabašan, mada ima dosta kubika i dobar obrtni moment. U principu je dovoljno za prevoz robe. A motor po sebi nije loš, nema plivajući zamajac, nema skupe dizne, ima lanac umesto kajša itd.

Pre godinu dana sam vozio sličan i nije loš, samo mi Fordove kočnice idu na živce. Prvih centimetar-dva, ne reaguju, a posle on koče. Npr. kad bih na Volvou pritisao jače u tih prvih centimetar-dva, zalepio bih se za volan.

17. Nijesam baš siguran da nema plivajući. Al', jebi ga, Ford je to lolo

18. Znam sigurno da taj od 90 ks nema plivajući. To ti je u stvari onaj 2.0 hdi motor od 90 ks

19. Izvorno jes Pežoov motor, ali svaki Mondeo 2.0TDDI bi trebalo da ima plivajući. Ti si nešta pobrkao, 1.8TDDI u Fokusu nema plivajući.