Prijava

U jbt onda uzimam vektru b 1.8 16v.

Logično ti je da ako ćeš ga na vaše tablice morati malo više da se ispružiš do dvadesete godine. Ako su ti te pare bitne kupuj Vektru. Još ne zaboravi da Mečka troši 10-tak litara kroz grad.

Lol pa i vektra troši oko 10l kad nije gužva. A i vektra mi je euro 4. Ona mečka mi je jako fina, ali em je skuplja za održavanje, em je registracija skupa. Ovde npr. ulogu ne igra kubikaža, već snaga. Tj. imaš klase, od 800-1200, 1200-1800, 1800-2500 ccm itd. Ali je jako mala razlika u ceni.

Ako ga registruješ tamo jebe ti se, ali u Srbiji ti je porez na luksuz.
A ta Vektra će ti teško ispod 12 trošiti, jedino možda po bordu 10...

Ma ja za 25.11. moram da sam van EU. Šta misliš jel 1.6 16v manje troši?

A možda malo manje i to u gradu. Jebe ti se za pola litra, ako i toliko. Ja bih 1.8 prije uzeo.

A to je ok. Ništa to uzimam sutra, videću kad ga sredim da i neku sliku okačim.

Da li je moguće da si se konačno odlučio za vektru?
Obavezno 1.8, jači je motor a i što kaže GTD jebeš pola litra ili čak i litar goriva kad se voziš ko čovek. I da te služi barem tri meseca dok je ne prodaš lolo

Provjeri li kablovw?

EDIT:
Kablove*

Još skupljam hrabrost, jebiga ipak je to 15000 volti lolo

Ma kupiš jednu dvojku stranca i od dvoje napraviš jedno da valja. Još imaš djelova kad se, ako Bog da, oženiš ženom što zna da vozi i ona ga malo čukne. Samo ne znam dal' da kupuješ plavi ili:
http://www.youtube.com/watch?v=AmTBaFc_lrM

Da li je moguće da si se konačno odlučio za vektru?

Pa za te pare je najbolje rešenje. Ford - sranje, Pežo - skupi delovi i šoravi servisi, VW/Audi - kradu se previše, Reno - krade se, skupi delovi, Mercedes/BMW - skupa registracija dole, skupo održavanje ipak su to kola za dubok džep, Volvo/Saab - nema delova, japanci isto tako (ili moraš da ih naručuješ pa te oderu).
A za Opela mogu da nabavim delove od onih što rasturaju Voksale, jednostavni su za održavanje i nema ništa skupo da se pokvari. Letva volana je ovde 150 eura, nova, originalna. Rđe nema, pregledao sam primerak koji uzimam, kvačilo je u dobrom stanju, kočnice isto (prošle godine su zamenjene), a fine su, nisu ni preoštre ni premekane, CD je oprema, tako da solidna sa te strane. Videću, dosta mi se sviđa, možda je i ostavim duže lololo

Ja bih lično ako za te pare ima Pasata uzeo. Imao sam Vektru, pa kad sam prvi put sjeo u B5 oduševio sam se. Mnogo bolje auto, a tu su neđe po godištu.

B5.5 samo mogu da uvezem, skuplji je dosta od vektre, skuplji je čak i od w210 lolo
Msm, ja doplaćujem 400 eura za 8 godina mlađi auto pošto je vektra 1400 eura.

Miki jel znaš za dobar opelov otpad u bg-u i okolini, nešto razmišljam da skinem računar sa neke škartirane astre pošto je ovaj na ćeletovoj počeo da pravi probleme? Njemu ne smeta, ali meni ide na kurac kad sednem za volan.

Evo ođe piše đe možeš da nađeš u Beogradu:
http://www.parking-servis.co.rs/lat/prenos_vozila/gde_je_moj_auto

Staro sajmište, Slavija, Vidin kapija ili Ada Ciganlija

Samo nemoj da primijete. Mora čovjek da se snalazi.
Ako vidiš na ulici đe Astru - nemoj, jer čovjek može da te premlati. Ovako je sigurnije lolo

Kakve sam sreće naišao bih opet na neku havarisanu lolo

Znam u Pančevu za Mimu na novosljenskom putu tj. čovek ima servis ali otkupljuje i delove. On rastura Voksale pa ima delova kod njega, a verujem i da otkupljuje. A u Beogradu, znam da ih ima na obrenovačkom putu, na ibarskoj magistali i možda i najveći na smederevskom putu (opel live).

Znam za ovog na smederevcu, al mislio sam da je to samo servis, kad ono ima i delova. Fala za informaciju.