Automobilizam

1. oces kitu taj model za 8000€. moz samo neku sa 200000km, ili onu stariju, sto ruzna.

2. U jbt, al su skupe kod vas, evo u Švedskoj ih ima 1.8 tsi za 8-9 000 eura sa ispod 100 000 km.

3. jebem li ga. dodatno, ovde kad ukucas skodu oktaviju, oko 95% ispadaju karavani.

4. evo, baci pogled od 2010 (sto nije grdoba ko ona gore), do 8200€
    http://www.comparis.ch/carfinder/marktplatz/skoda/octavia/17666723

5. jebi ga, radije cu a3 za te pare pa nek je i par godina stariji. bar znam da vozila tetka i da garaziran :)

6. Ja ne bih karavan, grdni mi. Meni od Golfova trojka i petica grđi.

A i A3 možeš uvest' i reći vozila žena pomorca, a šta će ženi karavan lolo

7. neki modeli su ok karavan. neki i lepsi. recimo passat, ili opel astra nova, skroz ok. sa druge strane, neki su skroz gadni kao recimo golf, a neki su ovo:
    http://www.my-lhd.co.uk/images/voitures/7172b-car-skoda-fabia-2.jpg

8. E jel lose to sto mi lagano akumulator daje znake da crkava posle devet ipo godina?

9. Ako je Boš ili Varta loše je. Oni mogu i 15.

10. E ne znam koji je, ovo je originalni tako da ne verujem da je neki kvalitet. Juce sam kupio nove patosnice one gumene jbt danas usao u aut a celo jutro stajao na suncu. Kad sam usao da se onesvestim od smrada. Sta da radim s tim sranjem jel ima nesto da pomaze osim luftiranja?

11. Kad ne kupuješ original nego kineske. Zapiri ih nesučim, šamponima ili slično. Ali vjerujem da će smrđet mjesec dana i pored toga. Meni su u Golfa gumene i dalje prva ugradnja lolo. Ove platnene sam mijenjao jednom. Doduše ja gumene stavljam kad stavljam i zimske gume.

12. Ma dao sam postene pare za patnosnice. Imam jos originalne one kao tepih patosnice ali sam promenio posto ona moja tkz vozaceva. Se slomila pa mi pada i smeta mi, zna posteno da zaglavi papucicu.

13. Jebi ga, neke smrde. Otkuvavaj ih lolo

14. Ostavi ih u dvorištu da se izsmrde jedno nedelju dana.

15. Soda bikarbona+sirće, pomiješaš i namočiš to pa opereš i tako jedno 5 puta.

16. Ostavio jutros mečku kod majstora, prednji amortizeri OŠLI TOTALNO, RAZBJENO. Balans štangla, krajnice. Velim mu - usput mijenjaj i nosač motora a i grijače, neće se bačit. Valjda ću dobiti ujutru auto, jebem li ga....

17. Jebi ga...
    Ja ću onom drugom Golfu mijenjati grijače (2) ako ga ne prodam. I akumulator mu loš. Ovaj bijeli konjić se još drži, ali kontam da će na zimu crći jer je izaš'o iz garancije lolo

18. Valjda ću dobiti ujutru auto, jebem li ga...

Oćeš, kad budeš tresnuo 950 evra :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.