al jebi ga, ovo je bas "utility" auto, ko kombi. nije tolko lose doduse.
sto kazes da se vozim ko gospodin, sta ne valja audiju, jel neudoban? ja bas gledao po internetu komentare, kazu da je jedan od najboljih auta koji nisu mercedes e, bmw 7 i tako to za duza putovanja. udoban.
ono, ja pojma nemam, verujem "strucnjacima"
:)
pasat limuzinu zaboravi, to u svajcarskoj skoro pa nema ispod 3.2L turbo motor... te automobile kupuju ljudi sa 2-3 deteta, sto na selu pa su 95% karavani.
takav je pasat, oktavija, skoro svi volvoi i tako to. od tih vecih ovde, ili je karavan, ili neki mnogo jebacki motor, da mi naplate pola automobila na osiguranje svake god.
Ista situacija je i u Švedskoj, svi u firmi imaju karavane i to jake poprilično. Onaj slovak jedan ima e39 520i 2.2 170 ks, a ovi šveđani imaju: audi a6 avant 2.4, volvo v70 2.5t dvojica njih imaju, saab 9-5 2.3t karavan i šef jedini ima auto ''normalne'' kubikaže pežo 407 sw 1.8. A ja jedini nemam karavan, tj. zamalo da uzmem, ali bi mi za isti auto i isti motor, osiguranje bilo 150 eura skuplje.
Edit: onaj je jedan u međuvremenu menjao mercedes w210 e320 karavan za volvoa v70 2.5t.
nije, cini mi se cak da je jefitinije. kolko sam ukapirao glavna racunica je odnos tezina-snaga. ako je sport, gti, tuning kurci i ostalo, dodaju se premije.
sto kazes da se vozim ko gospodin, sta ne valja audiju, jel neudoban?
Ne bre...udoban je a3, jedan od udobnijih u klasi nego je pasat klasa iznad, gospodska klasa pa zato. A3 je vise za tatine sinove i drugu klasu sponzorusa(ali nema spora da je dobar auto). Kupi u nemackoj pasata, ima ih koliko hoces i otprilike po toj ceni koliko ti imas para(za auto lolo ne znam koliko ovako imas).
Moj izbor za te pare bi bio pasat limuzina b6 1.9 tdi automatik
http://youtube.com/watch?v=shKzVrHS0bc
Kelte, nisi razmisljao da za priblizno te pare uzmes pasata b6 da se vozis ko gospodin?
jesam, i ovaj je u opticaju ako mi ne stima nesto kod audija:
http://www.comparis.ch/carfinder/marktplatz/vw/passat/17464948
al jebi ga, ovo je bas "utility" auto, ko kombi. nije tolko lose doduse.
sto kazes da se vozim ko gospodin, sta ne valja audiju, jel neudoban? ja bas gledao po internetu komentare, kazu da je jedan od najboljih auta koji nisu mercedes e, bmw 7 i tako to za duza putovanja. udoban.
ono, ja pojma nemam, verujem "strucnjacima"
:)
pasat limuzinu zaboravi, to u svajcarskoj skoro pa nema ispod 3.2L turbo motor... te automobile kupuju ljudi sa 2-3 deteta, sto na selu pa su 95% karavani.
takav je pasat, oktavija, skoro svi volvoi i tako to. od tih vecih ovde, ili je karavan, ili neki mnogo jebacki motor, da mi naplate pola automobila na osiguranje svake god.
Ista situacija je i u Švedskoj, svi u firmi imaju karavane i to jake poprilično. Onaj slovak jedan ima e39 520i 2.2 170 ks, a ovi šveđani imaju: audi a6 avant 2.4, volvo v70 2.5t dvojica njih imaju, saab 9-5 2.3t karavan i šef jedini ima auto ''normalne'' kubikaže pežo 407 sw 1.8. A ja jedini nemam karavan, tj. zamalo da uzmem, ali bi mi za isti auto i isti motor, osiguranje bilo 150 eura skuplje.
Edit: onaj je jedan u međuvremenu menjao mercedes w210 e320 karavan za volvoa v70 2.5t.
Nego jel kod vas skuplje osiguranje za karavane?
nije, cini mi se cak da je jefitinije. kolko sam ukapirao glavna racunica je odnos tezina-snaga. ako je sport, gti, tuning kurci i ostalo, dodaju se premije.
Ma kakvi karavani. Sad će i ovaj moj što ga tovarim na prodaju, samo da dovučem drva. Nudili mi već Astru bez poda u zamjenu.
http://www.autoexclusive.rs/vesti/polovni-automobili/100-najpouzdanijih-automobila-ove-decenije
Јесте, лолол
Купио сам. 1.4, 75 коња, фино иде, фино лежи, има доста неких ситница да се одради али здрав ауто и прилично добар чини ми се.
Ne bre...udoban je a3, jedan od udobnijih u klasi nego je pasat klasa iznad, gospodska klasa pa zato. A3 je vise za tatine sinove i drugu klasu sponzorusa(ali nema spora da je dobar auto). Kupi u nemackoj pasata, ima ih koliko hoces i otprilike po toj ceni koliko ti imas para(za auto lolo ne znam koliko ovako imas).
Moj izbor za te pare bi bio pasat limuzina b6 1.9 tdi automatik
Ja bih uzeo ovaj A3, sevap bi ga bilo prefarbat' lolo
Koliko ima malo-morgen osjećaja i auta napisanih po dvaput.
Nek ti je sa srećom avion. Bitno je da nije truo i da ne moraš da uložiš 300 eura u torziju.
pazi kad mi kola nema u 100 najpouzdanijih
Ajd ovo je isto kao i Opel.
Ali ovo.....
A3 je skučen i totalno skučen. Prostora bez pozzz
Kako vas deru po Srbiji, pojma vi nemate....
Štono kaže, kad sam na listi vidio FORD KA prestao sam čitati.
Jes, ima 145-ice, a nema nekih kola boljih. Ili jebena Brava na 38. mjestu. Za 50 mjesta bolja od npr. 406-ice. A biće vala da je tako.
Štono kaže, kad sam na listi vidio FORD KA prestao sam čitati.
Sad viđeh. Što je život bio ljepši prije ovog "istraživanja".
Nek mu je sa srećom:
http://www.autoportal.rs/vest/golf-ii-milion-kilometara-bez-generalke_30706.html
Možda je i moj, ko zna lolo
Na našim putevima svaka treća mašina je sa milion.
гтд де ти је космополита јер се још прцате у голф ИИ