Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
To je neđe stvarno dobro slomio auto?
Ada, tek je za vikend. Danas su pripreme u vidu kamenovanja albanske ambasade.
Pozdrav za celta velikog boema i prijatelja noćnih dama
Pijan lola preturio kola
pijan bio pa ih preturio
Što čini Putin:
http://www.vrelegume.rs/vesti1/fiat-500l-slobodno-u-rusiju-visoka-politika/
Ako krene pos'o možda se i Prištevac zaposli.
Sto da ne
Samo nemoj u sektor za dizajn, kumim te Bogom.
Ne vidim zasto, lepo crtam :(
Можеш да будеш креш тест дами
K'o da može više da zasere onakav dizajn lololo
Pravo zboriš lolo
Pa zato što se to ne traži. Uslov je da imaš VK.
A italijani umeju da naprave lep, a loš auto. E, ovaj nije baš lep, a i sranje je. Kad sam video da se gužva k'o burek......
Nego jel probao neko selespid u Stilu? Onaj moj drug što je uzeo abarta se žali da je počeo da mu trza pri menjanju brzina. Inače mu je menjao i klapnu gasa pa sad bolje prihvata gas i dobro vuče.
Umiju i loše i ružno češće. Sustig'o ih i Ford 90-tih bio.
Nek smiče tog Fijata, dok nije počeo da mu trza mijenjao nemijenjao lolo
Čudno mi je nekako. Npr. od automatika sam samo vozio w210 290td i 300td koji prešli po boga oca kilometara i svi fino menjaju brzine, čak i pri ''kick down''-u nema nikakvog cimanja već povuče lepo.
A realno mi je taj abart i nema neke naročite performanse za 2.4 benzinca..... pre bih uzeo e36 ili e39 323i ili 523i. Slična ima je cena.
A dobro, Mečkin je izdržljiv i kvalitetan. Ali, ipak je manuelni zakon.
Неколико таскиста из Футога имало је 123ке аутоматик који су имали убрзање отприлике к'о ледени брег и ја сам онда мислио да су сви по дифолту спори. Док теча није довезао из Ниша 123 са мануелним мењачем. Тај је и на узбрдици летео.
Ma svaka Mečka dizel atmosferac je tromina teška. Velika težina + takav motor, a još ako je automatik. Mora dobro da se zalaufa da i 60 dostigne. 123-ka 200D sa 60 konja je fabrički stizala do stotke za blizu 30 sekundi.
I ona E klasa, 220D automatik od da rečem novijih. K'o Jugo 45. Vidi brdo prije tebe. E sad može čovjek zamisliti kako je tek 123-ku 200D vozit'.
Nema dizla bez turbine.
A dobro, bar služe svrsi, a i po Vojvodini su ok. Kad se setim vektre a 1.7d 60 ks......mrcina, ali nisam imao kvar nijedan za više od godinu dana. A i nije ni toliko loše ni išla. Jugo, stojdža i tako neki su bili gori. Msm od tih što je bilo za te pare.
A đe ok, možda jedino niz kanjon Morače. Ili možda Tare, on je dublji.
To ne može da ide, jebi ga. Posebno 123-ka. Treba da se zalaufa sila božja, a i kad se zalaufa skoro da miruje.
Mercedes W123 200D: 27.4 s nov
Zastava 850: 25s nova
Nego, kod starijih kola me interesuju kočnice. Konkretno, Ford Skorpio 90' godište. Hoće drugar da ga uzme, prodao je Floridu neku što je imao.
E sad, ne znam jel valja, kočnica je fazon, k'o da u zid upreš i možeš samo par centimetara da pritisneš. Ali solidno staje, i nema cimanja. Takve su bile i na Orionu od čiče. Jel to valja, el' jok? Npr. mečka i opel su imali slične kočnice, samo malo mekše.
http://www.mojauto.rs/polovni-automobili/1707446_Mercedes_200___1984_god
Ja luđaka......
axaxaxaxa ja jos vidjam takve voze ih cigani kupe ih u leto za neke sitne pare i voze ih dok imaju za gorivo onda daju u staro govzdje :D