Automobilizam

1. 5 000 eura za 30 godina star dizel, koji jedva ide.

2. đe to piše da jedva ide? koliko vidim, ovaj mercedes vrijedi svaku paru.

3. Dizel bez turbine od 60 ks, a težak je 1.6 tona.

4. ne znam o čemu pričaš, ovo je kolekcionarski primjerak.

5. dobro, to je tvoje mišljenje.

6. mickey, ovako ocuvan mercedes od 30 god dosta vise kosta u svajcarskoj. nije ovo auto za svaki dan, nego jebes ga, za nekog kom bas merak taj auto da vozi. i to verovatno samo povremeno.

7. Pa Miki poenta ovog automobila je i da se ide polako kroz grad i da se kurči, a ne da se prevozi građa i ide na more.
    Kao što reče Paninaro ovo je pravi kolekcionarski primjerak, kul oldtajmer, vrijedi svake pare :)

8. A i to što kažete xD

9. stvar ekonomije, dok ima kupaca, moze da se dize cena. nisi ti i ja ciljna grupa, ali sigurno ima kupaca. ne znam u srbiji, al ovde svakog vikenda, kad lepo vreme, vidim tako matorije ljude, isteraju oldtajmere, uglavnom kabriolete, pa se voze.
    Cak se obucu ko neko iz 60ih sa onim salovima i svim tim...

10. Kad već pričamo o njima, da li neko može da mi kaže šta je potrebno kod nas da bi automobil stariji od 30 godina dobio trajnu registraciju, tj. da ga uvaže kao oldtajmera?

11. Ajd za onaj 190 iz 60-e i za tako neke rarirete, msm ja bih prvi dao dosta para da imam za w126 560 sec
    http://www.spannerhead.com/wp-content/uploads/2012/10/Mercedes_560SEC_1.jpg

Ali mi je malo ludo za w123 200d da traže tolike pare. Bukvalno je takvog moj deda manje platio kad je bio 5 godina star, msm da je bio nekih 10k maraka.

12. Pa ove naše tri zemlje, moja, tvoja i SimeSrbina, kontam da su im slični zakoni za to :)

13. Miki ti se drogiraš majke mi :)

Pa prvi Ford je koštao 10-ak dolara, a to je kao danas 10-20k dolara.

14. provjericu ti sjutra, imam druga merakliju za oldtajmere.

15. E, jebi ga onda sam sjeb'o račun lololo

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.