Automobilizam

1. Jebem ti biciklo kad u osmoj jako stisnem pedalu preskoci :) valjda se neki zupcanik istanjio. Probao ja kao klinac pre 4-5 god na onda sve zupcanike iz osme brzine prestruzem da budu ravne pa da prepa tome nastelujem menjac. Kad ono jok samo sam odrao nozne prste o beton :)

2. Primijetih, pa malo čačkah. Na kraju ga prodah na buvljak. Nije loše biciklo.

3. Zainteresovah se za Deltu ovu. Ako ne budu kačile kontam da ću možda skinut felne sa nje i staviti na Golfa prije nego što ode na vagu. Pošto mijenja vlasnika evo petnestodnevno.

4. Pa gde lose dao ja msm tad oko 400e :D

5. Mog'o si Juga ili Floridu uzet'. Bar bi mogao da je pokloniš siromašnom čovjeku da drži kokoši unutra. Kako neko može držati kokoši u biciklo?

6. Sto da drzim u juga kad biciklom mogu da ukradem kokos kad god ocu :D

7. A što ako nemaš svjetlo na biciklu, pa se strmopizdiš sa kokoškom neđe? Em ukaljaš obraz, em se vas polomiš.

8. Eeeeee kako nisi video da sam full opremljen. Imam led svetlo napred i led svetlo nazad, cak imam i brzinometar koji radio i kao kilometar sat, stoperica i pokazuje tacno vreme. Samo nemam migavce i sirenu da sviram devojcicama (neka baraba mi skinula zvono ko sto ima onaj u kolicima iz maratonaca). Imam bolje kocnice nego ti na golfa, imam disk i napred i nazad. Da zaboravih i flasicu za vodu :)

9. Imam bolje kocnice nego ti na golfa

Imaju još mesa, nemo' da lažeš.

10. Ne znam, ne znam, ne znam ja nista. Ja samo znam da sam za diskove dao 100€.

Boze sad me sramota nasta sam ja sve bacao pare i koliko para...

11. Nego gtd ko ce da plati onu kozu paniju sto si je pokosio?

12. Kad prodam biciklo.

13. Ajde ajde pre nego sto sazna. Nego kad ces to da ispeces? I kako peces? Bio bi red i panija da pozovemo :)

14. Nego gtd ko ce da plati onu kozu paniju sto si je pokosio?

Ima paniju da traži pare što je ulubio branik kad je puk'o kozu lolololo

15. Moj je branik jači od čelika!

16. http://www.vrelegume.rs/vesti1/zbog-golih-grudi-517-udesa-one-izazivaju/
    Ođe zabranjeno čovjek go da vozi. Razumijem da je zabranjeno Ceca lolo

17. izgleda da kod nas nema zakona o oldtajmerima, provjerio sam jutros, pitao neko gore

18. Ima ono da se može uvest' auto proizvedeno prije 1970.

19. ok pani, hvala u svakom slučaju

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.