Automobilizam

1. Ne znam, to gubitnik finansira, pa njega pitaj. Ako ja izgubim kupujem korejca, a ako Ker izgubi poklanja mi biciklo svoje.

2. Pani ti ces to raditi iz ubedjenja.

3. Hoće li biti prenosa?

4. Link
    Može neko da mi objasni šta znači ova cene 5874 EUR (Net) i ova 6,990 EUR (Gross)?

5. Keru, super ti je biciklo. A i ja planiram da se ponovim lolo
    http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/274657#

6. VAT ti je kao PDV kod nas. I sad, ti odmah platiš 6,990 eura, a oni ti pri odjavi kola in Nemačke vrate razliku do 5874 eura. To se dobije samo pri izvozu auta.

7. MaciguZu, to ti je kontam bruto i neto cijena. Vraćanje PDV-a i ta gomna.

8. Jbt, za dvojku traži 2700 eura. U Švedskoj možeš e39 523i k'o san da uzmeš za te pare.

9. Uzmi e39, što da ti rečem lolo

10. I ovaj joj nije vraćao kilometražu sigurno. Istina, moj je da prostite ljepši.
    Mada bih za 3000 rađe kupio ovako nešto.

11. No da nijesi razmislio o onome preljepome Pežou. Od opreme ima ABS i 2 ravna šrafcigera što mu drže zadnje prozore.

12. Ma kakvi, kupujem samo kola koja mogu lako da prodam lololo. Od ''venčanica'' bih jedino kupio Saab, Volvo i Jaguar x type.

Edit: eventualno i neku prepičenu lančiju libru/thesis.

13. A Alfu?

A veliš može se prodat Pežo, vole ga penzioneri lolo

14. Može da se proda svaki auto, samo je pitanje vremena. A ove 206 viđam da voze penzosi, a prevashodno bi taj tvoj mogao neki od njih da vozi jer je dizel bez turbine lololo

E, sad, ako poznaješ nekoga ko drži auto-plac, pitaj da izložiš kola tu, dogovori se sa njima. Npr. školski drug od mog ćaleta (i njegov sin je išao sa mnom u školu lol) drži plac, pa ja kod njega tamo izložim auto, lakše se proda. Mada imam dogovor sa njim da kad stignu druga kola da im pomognem tamo da se malo operu i srede neke manje stvari. Mada da uvek kintu i za to lolo

15. Đe da izložim kola, anđeli sa njima?
    Pravo za žensko. Pet vrata, servo, dizel, nikako ne ubrzava i nikako ne drži put.

16. Zvao ja neke ljude za dvojku da mijenjamo. Jedan mi nudio neki 405, ali neće da doplaćuje, doplatu mu jebem. Nema narod para, jebi ga.

17. Fino, samo imam neku građu u dvorište, pa se bojim da je ne zahvati plamen kad budem polivao deltu benzinom lolo

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.