Automobilizam

1. A čuješ li sirotinje, auto od 60 ljeta mora da vozi. Vjerovatno u dugove do guše.

2. bogomi sam ja mislio da je kosovo skuplje

3. Sve dolazi na naplatu!

Ali bar se ja i on slažemo oko izbora omiljenog auta:
    http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/08/28/1eeac6e14316410015386a8c86ba7258.jpg

Najbolje auto (vjerovatno ga rastavljaju da ga restauiraju) i neki krš u prvom planu...

4. Лололололо

НЕК ЈЕ САСРЕЋОМ ТЕБИ И ТВОЈИМА И ДА ЖИВИ ЈОШ ТОЛИКО

5. Nije malo dati kuću kod Prizrena za auto. Da crkne poslije 100 godina pljuv'o bih ga na vas glas, a ne za šezdesetogodišnjicu...

6. Ne razumijem se u to mnogo (niti puštam glasnu muziku, niti bih vadio fabričke), ali su mi bili dobri oni Pioneer (vjerovatno fabrički u E klasu išli). Odlični su BOSE što se ugrađuju u Audi, ali kontam da su skuplji...

7. Loool, jeftina registracija za 3.2 hahah

8. Da, da i to jos ahahahahahah

9. Mada, iako spolja deluje malo otuzno, enterijer i motor su mu ultra cisti. Ili je nalickan za prodaju na brzinu ili neko stvarno mnogo vodi racuna o njemu...

10. Pa entrerijer je u većini bmw-ova tih godišta odlično odrađen, tako da uvek lepo izgleda. E, sad, koliko je taj motor dobar posle 18-19 godina cepanja, ne znam.

11. Ne znam, mazge su to. To je napravljeno da se lomi. Imao moj cale neke m3, ali se secam samo za jedan da je bio odlican, ovih ostalih kao kroz maglu se secam, klinac sam bio dok je on radio sa kolima, ali recimo, jedan komsija tu imao 325i e36 koji je 2 puta slupao do neprepoznatiljivosti. Moj cale i moj deda ga popravljali i uvek kad ga ofarbaju na kraju, malo upicane motor itd, uvek je lepo isao i lepo izgledao, a nikad motor nije menjan niti nesto drasticno popravljan. Ako 325 moze tako da se lomi i da zivi, onda moze i ovo sto je napravljeno upravo za to... :D Mada, opet zavisi kako je vlasnik odrzavao...

12. Lol 7 k evra ovaj em. Mlogo. Inače, taj 3.2 ako ne ostane bez ulja i vode nemereš satrti jbg

13. Pa da, to napravljeno da trpi idiotsku voznju. :D

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.