Automobilizam

1. Za retrovizore bih mu...

koliko je taj motor dobar posle 18-19 godina cepanja

Prije ćeš ga ubiti šaltanjem na 1500 obrtaja.

2. Sta mislite, Boxeru ocu i tebe da cujem:

http://www.polovniautomobili.com/oglas5756945/bmw_318_is/

edit: ne obracajte paznju na ovaj svetleci znak jebeni lolo

3. mislim da je postao punoletan prosle god :)

ako je dobro odrzavan, i servisi nisu skupi, lepo izgleda za te pare, osim sto enterijer malo ofucan, vide se godine.

4. ofarbaj ga u perla crnu i ko lutka

5. Ako valjadne kupiš, na oko nije loš. Jes ga useljačio ovim neonkama i oblogom volana. To zajedno sa plinom na gomilu lolo

6. Brate ja ne znam sto ste protiv neonki i tog svetleceg znaka. Ali ja bih rado stavio to

Ozbiljno kazem nije trol...

7. Što ih ne staviš na Acenta? Ono, taman taj stil ide uz njega.

8. Brate ja ne znam sto ste protiv neonki i tog svetleceg znaka. Ali ja bih rado stavio to

Ozbiljno kazem nije trol...

zato što nismo džiberi ko ti

9. Imam nesto neonki ali nemam svetleci znak. Nisam nasao nigde...

10. Ubudžiš iza maske, pa da je čitavu djelimično osvjetljuje. Jako jako kul.

11. A ne to je seljacki, bolje je ko sto imas da kupis vec napravljeno za bmw i ti samo sprovedes struju

P.s. mnogo me nsto boli glava pa ne zamerite ako pisem haoticno

12. Imaš li Xenone?

13. Nemam jbg nema se para. A i ne znam koliko para da skupljam za to, koliko vredi izdvojiti, a necu ni da skrtarim....

14. A imaš onih kineskih. Još neki karbon staviš po haubi npr.

15. Ma znam da ima kineskih. Ali hocu neke kvalitetnije, a u ksenone se ne razumem...

16. A što znam. Što se mene tiče samo fine alu felne koje su taman za kola i eventualno spuštanje.

17. MA bre, neonke stavis, svetleci znak, one federe da skace, ksenone, spojler, rep na krovu, felne u nekoj drecavoj boji, ozvucenje da se trese tablica naaanu mu jebem, sirenu kao onaj iz Dukes Of Hazard, neki tribal sa strane i pozadi na gepeku stavis ona slovca da pise TURBO ili MUNJA, tako nesto i svaka picka je tvoje macoreeeeee!

Inace, meni se mnogo svidja ovaj BMW plavi. Smeta mi jedino ovaj napred znak sto svetli, ovaj pozadi nekako ok izgleda. On se prodavao pre otprilike godinu dana za 3k evra, ali se ne secam da mu enterijer nesto ovoliko bio polomljen... Secam se da mi je neko sa sajta rekao da mu je to drugar neki, tj. auto njegovog caleta i da je predobar, mazen i pazen i to... Cini mi se .Vule da je bio, ne mogu da se setim sad... Kad rece Vule, gde je taj covek?

18. Da, Sindjelicu, moj drugar iz srednje ga je prodavao, ne Vuletov, i dosta dobro je izgledao uzivo, spolja, enterijer nisam gledao. Ma najmanji problem je da ja pitam drugara o njemu, ali starost automobila mi je najveci problem, oko toga sam jedino skeptican.

19. Ja bih pre uzeo nesto tako staro 20 godina nego ova govna 2006. godiste tipa neka fiesta, korsa i sta jos ljudi kupuju.

20. Što starost? Jes' da se može uzeti neki Megan ili Fijat dvijeiljadeineko godište (što ja npr. nikad ne bih učinio), ali auto preko slika (osim par nakaradluka) izgleda dobro. Još mu znaš istoriju.

http://www.dodaj.rs/f/2g/lL/34i4Cjx9/ricer.jpg
    Kad počnu diode da stavljaju smuči mi se. Bila je jedna Alfa ođe, čitava u diode. Još neki crteži po vratima...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.