Automobilizam

1. Do sada je ovo bio prioritet (pupu samo da ga neko ne pokupi lolo)

http://www.polovniautomobili.com/oglas5189687/citroen_saxo_vts_16_16v/

al kad sam video ponovo ovaj e36, srce je zaigralo :)

2. pezo 106 je lepsi dosta. inace isti je auto.

3. Citroen ko nov. Ne znam, ja ne volim ta gradska auta, skučena dosta, ali je startan i lagan.

4. najljepsa su kola onakva kako izadju iz fabrike ali kako je to ti celte nikada neces znati :)

5. Što mu je to ponovo načinjeo?

6. jbt, ovakva vrata otvaraju ispod dalekovoda, dignu se vrata, struja ih sastavi, kakva neopreznost, jbt

7. A ima gumene patosnice, šta ima veze.

8. koja je ovo drzava na tablicu?

9. koja je ovo drzava na tablicu?

austrija valjda

A grad je Salcburg, ako vas interesuje gde je centar seljaka u Austriji lol

10. ko bi reko da su u mocartovom rodnom gradu toliki dziberi. gastabajteri sig.

11. Jes, pogle branika. Špicast da čiste njime uši.

12. najljepsa su kola onakva kako izadju iz fabrike ali kako je to ti celte nikada neces znati :)

ima vremena za mene. jedino sto znam je da sa 50 godina necu da kupujem X6 da mi se svi smeju ko balavom gastarbajteru sto prvi put u zivotu doso do preko 20000€

13. dodaj jos koju nulu, celte :)

14. znao sam da ces to da kazes posto si selja koji ne ume da vidi kvalitet nego samo cenu inace ne bi vozio X6. namerno sam dodao ovaj zadnji deo da kazes to prijatelj milane.

15. Starac Fočo od stotine ljeta! Ali je bio mudar i vazda jahao dobrog konja.

16. ako smo poceli ozbiljno da pricamo evo da kazem i ja koju: manje gledaj sta ti drugi govore, celte, pocni da razmisljas svojom glavom.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.