Automobilizam

1. Ej brt. U suštini ono je dobar auto al je malo jači na ceni. Mada je mozda nabio zbog duplih felni. One 17 su od e46 koji izadje u opremi i velike su realno za taj auto. Bespotrebno. 16 je taman. Motor taj is je predobar, bez malo neunistiv ko onaj 3.2 pre će da otkine menjač ili diferencijal ako već nešto mora daleko bilo al preretko se dešava to. Nema ni jednu manu ko ono vektra sa elektronikom Alfa sa trapom itd. Ako te zanima još nešto pitaj jbg

2. Struja brt. Kablovi, svećiće, razvodnik ili razvodna ruka ne mogu da isprate struju. Eventualno dizne da se očiste

3. Интернет исто каже, најсличнији су симптоми за цркнути игнишн коил, а и мењао сам свећице пре 5-6 хиљада, а код мене иду оне неке што се мењају на 80 хиљада тако да контам да свећице нису.
    Имао сам тај исти проблем на Лансеру, једном приликом, иста прича, отворен пут, задршка у гасу на сваких фазон 500 метара. Ко метроном богтејебо. Ал то се спонтано самопоправило. У ствари нисам излазио више на отворен пут са њим, а није ми се дешавало по граду.

4. Ja sam imao sličan problem i dovedem čoveka koji je radio BMW za trke godinama, i imao servis i sve. Kaze otvori haubu i upali. Čuo ga samo 3 sekunde reko mi kupi razvodnu ruku i stavi i miran si. Tako i bi. Bila porozna i mešala struju. Retko gorivo jebe Bmw

5. Жив ли је он? Ајде да га наватамо и шутирамо у гусцу да нам оправља бемвее

6. Živ brate. Al je za 10 minuta suknuo 5 rakija što je bio kod mene. Onaj Stefanović u Mld što ima auto kuću Bmw sve ima zahvaljujući ovoj glavi.
    Neverovatan lik. Ja gledao kad je 320 kocku šestaka napravio da ide kao da je 340 sa šrafcigerom i mislim ključem 10. Jeste za 5 km suknuo 3 litra benzina al jbg. Posle ga ovaj momak molio da ga vrati na staro lolo. Al je pisao trećom npr

7. Kolka je potrosnja ovom 318 is? Benzina mislim. Jes bzv, al jbg, bitno mi je to koliko toliko. Nemoj samo ono, zavisi od voznje. Znaci normalna voznja, bez nekog preteranog divljanja i gazenja.

8. Nije bzv, to je danas jako bitno.
    Kad je benzin u pitanju otvoren put 6 grad 8,9 eventualno. U silovanju 15 lagano. Plin 8 otvoren 10,12 grad. Kad je sve ok i ispravno i gume 16 coli max. Na 17 po litar dodaj jbg

9. fala boxeru brt, ako mi padne jos nesto na pamet, poslacu ti pvt vrv

10. Otvoreno 7, grad 11-12.

Pade gorivo konačno. Sad mogu kupiti neku lokaru, pa nek ide život.

11. strah me da nece ovo padanje cijena dugo trajati, treba pratiti situaciju na istoku evrope. ali, isto je lijepo kada napunis rezervoar sa 60 eura :)

12. Ne znam, Crna Gora je zemlja blagostanja sad...

13. sace sve cijene da idu dolje zato sto je cijena goriva vazan faktor u formiranju cijena robe siroke potrosnje

14. U sve je transport uračunat.

15. Evo jednog zakona iz Rusije koji ima smisla:
    http://www.vrelegume.rs/vesti1/zabranjeno-voznja-automobila-transvestitima-transseksualcima-usvojen-novi-zakon-u-rusiji/

Nadam se da će ovaj primjer slijediti i ostale zemlje.

16. Ovi bogalji izvadili kurčine i drkaju na sudare, umjesto da odu 500 metara više prije ovoga, da signaliziraju, nešto urade.

Klasični maloumnici koji uspravno drže telefon kad snimaju video. To je njihova osnovna karakteristika, pitaju šta znači vodoravno.

EDIT:

LOOOOOOl, sad čitam komentare, lik komentarisao isto za 500 metara hahahaha

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.