Automobilizam

1. Jel onaj poslednji kamion roknuo onog sa terencom? Kontam da je onaj one srokao žesno.

2. Jel istina da vise ne moze da se uveze euro 3?

3. A takva je Amerika. Špijuni i nesolidarni ljudi...

Jel istina da vise ne moze da se uveze euro 3?

Ođe još nije uvedeno.

EDIT:
    Kod nas ima i akcija o onome što Makaronac priča.
    https://www.youtube.com/watch?v=KrKiX1PPjNQ

4. Čačani, iskoristite ovo.

5. Imal ođe kamiondžija bolan? aj da iskopiram i ovde pitanjce, možda neko vidi.
    Zanima me jel imao neko iskustva sa internacionalnim sim karticama za mobilni internet?Ovaj neki zonfić:
    https://www.worldsim.com/
    Da li mogu nju da turim na otključan 3g usb modem i da imam neta po EU na laptopu?
    Jel postoji neko isplativije rešenje za net za kamiondžije, imajte na umu da na parkinzima nema wifi-ja, a da bi bio ujutru u Italiji, uveče u Sloveniji, prekosutra u Danskoj, a treba da ima neta gde god.Jel postoji nešto tako?

6. http://www.4gltemall.com/media/catalog/product/cache/1/image/650x650/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/h/u/huawei_e5200w_mobile_wifi_hotspot.jpg

Moj teča radi kao kamiondžija u italiji i vidim da imaju ovo po kabinama. Mnogo dobar ruter, solidna je brzina, možeš i više uređaja od jednom da povežeš. Jel imaš neki usb ulaz zbog punjenja baterije?

7. Е сад, ко познаје законе у Србији, да ми коначно објасни процедуру око увоза аутомобила- искључиво у случају кад увозиш за себе, дакле као физичко лице.

8. http://www.upravacarina.rs/lat/Informacije/FAQ/Stranice/polovnavozila.aspx

E, sad još moraš da vidiš katalošku vrednost automobila koji hoćeš da uvezeš. I to imaš za Italiju, Nemačku, Austriju, Holandiju itd. E, sad, ja sam Vektru uvezao iz Švedske tj. dovezao sam je sa sobom i pošto nema za Švedsku katalog, carinili su mi na procenjenu vrednost tog auta koje sam ja dobio od TÜV Nord, tj. to je bilo uz prateću dokumentaciju koju sam dobio uz auto.

Edit: znači, kupiš auto, uzmeš privremene tablice (ako je od privatnog lica, moraš da odjaviš auto), dovezeš da na našu carinu, popuniš zahteve i formulare, platiš takse i moraš da ostaviš auto na carini (par sati do par dana, zavisi od njih), posle toga preuzmeš auto, odneseš sve papire za auto i papire sa carine, odeš u sup da ga registruješ na sebe (i to traje par dana da provere i tebe i auto lolo).

Odakle planiraš da uvezeš kola?

9. Bilo bi povezano direkt na laptop preko otključanog usb modema, i ovo gore je dobra stvar, ali čisto zbog brzine skype video pozivi, i hsdpa/hsupa je na knap, ne bi da gubi na kvalitetu snimka još da kači na wifi i sl.Ovaj modem sam video kod druga, radi to ok, al jebga ne bi da mu se pokvari nešto u sred nedodjije negde po njemačkoj, a zajebano je povezati ga, sigurniji mi usb modem
    Ali to me jebucka, dal ima neka alternativa worldsimu?Puno keša izadje saobraćaj.

10. Roming ti se ne isplati. Vidi nešta ovako, šta znam, nikad nijesam imao u kamion. Ili svraćaj u kafanu kad ti zatreba i traži password lolo

11. Сад читам овај закон, значи не могу да увезем ништа старије од Еуро 3? Ни за делове? :/

12. Можеш за делове ако нису мотор и шасија.

Едит. Мада ко да ће неко да ти проверава мотор... А шасију би ми било мало чудно да мењаш. лолооло

13. da li je automobil sa promijenjenim motorom i sasijom onaj isti auto?

14. Сад читам овај закон, значи не могу да увезем ништа старије од Еуро 3? Ни за делове? :/

Možeš da uvezeš i registruješ, ali khm. I dosta košta, jedino ako je neko rijetko auto na našim putevima se isplati. Za djelove ga samo prećeraš i rasklapaš lolo

15. Roming ti se ne isplati. Vidi nešta ovako, šta znam, nikad nijesam imao u kamion. Ili svraćaj u kafanu kad ti zatreba i traži password lolo

Štekara je to za pare, gora neg ja :D prvo sam gledao neki usb modem i karticu iz engleske, košta bez dostave 160 funti+otprilike 60 € mesečno vaučeri.Kad se šlogiro nije.
    Pa sam sad skonto da može bilo koji modem + ta kartica.
    A i to je dobra stvar jebote, u 135 zemalja sveta imaš net ko da nisi u romingu.
    čini mi se da je 0,04centa 100 kb.
    Elem, da ne budem offtopic skroz, šta mi može biti na golfu sad od ovih minusa, radi pod sauhom normalno, vratim ga, na leru vrti jako sporo, das gas pustis, vrati se na ler i samo se protrese ko da kapi goriva u sebi nema na sekundu.Iscimo me neki dan, krene napred nazad kad se to desi u vožnji.A i vrti 20 sekundi dok ne upali.Grejači nisu, kompresiju mu gledam za vikend.Da nije dizna neka popušila?Pumpa mislim da je ok, al kaže majstor da bi trebo i nju videti.

16. Prodajem ga još koliko posle registracije, pun mi ga je kurac.

17. menjaj filter rođo ako trokira

18. I meni je takodje pun kurac golfa cedo veljo

19. E vidis i filter :D
    To je bila i ćaletova ideja, eno ga dole u kujni.Turiću ga sutra pre posla pa javljam rezultate.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.