Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
http://vesti.mojauto.rs/Noviteti/525853/Predstavljen-MercedesAMG-GLE63
X6 za gospodu xD
Ko da je Mercedes silovao svinju, pa mladunče iz tog odnosa silovalo x6-icu i nastalo ovo.
jebem ti, od kad sam se onomad sa paninarom prepucavao, poceo sam da primecujem X6 ovde po ulicama, i ima ih vise nego sto sam ocekivao. jednom sam video vozaca i bio neki klinja sa onom dzastin biber frizuricom. drugi su verovatno gastarbajteri.
kad vidim neki parkiran, moracu da slikam unutrasnjost cenim da je 50-50% sansa da ce da bude okacena krstaca ili muslimanska brojanica na retrovizor :)
i imace ih jos vise sad kad su u jednom danu pucaniji plate skocile za 25% u odnosu na ostatak evrope. idem danas do nemacke da kupim svasta za dzabe, dok nisu pale plate i cene ovde zbog svog franak evro sranja...
http://ww3.autoscout24.de/classified/248443154?asrc=st|as
15-16k eura za Golf 2...
Ако су праве километраже, стварно ми није јасно што људи купују ауто да им стоји у гаражи. За 24 године 35 сома км, па булшит један обични.
Iz zajebancije, ima para da kupi auto, a ne treba mu. Ima jedan čiča u komšiluku, kupio novog stojdžu 30 godina, em što prelazi do 1000 km godišnje, em što ga ne vozi po kiši (ima teoriju ''ko će da se cima i da rizikuje da vozi po kiši''), mislim da ga nije vozio brže od 60 km/h, i kad uđe da vozi, stavlja one neke navlake na cipele. Povremeno ga izveze iz garaže da ga glanca i da ide na pijacu koja je fazon 1 km od naše zgrade. Mada boli ga kurac, ceo život sve tako sporo radi i eno ga 85 godina ima, a živeće 120 godina.
Lol gle Mercedes počeo da pravi X6
Nubovi, pa da l oni znaju da ga pani vozi godinama!?
Audi Q5 jebe, nit' ogroman, nit' mali, taman
http://pictures.topspeed.com/IMG/crop/201406/audi-q5-2-0-tdi-quat-2_600x0w.jpg
Mercedes pravi najbolja auta poyy
Ko Stevo Žigon u majstorskoj radionici.
Ima tako ljudi, voze ponekad u lokalu, možda neđe malko dalje u okviru ograničenja. Na otvorenom im kako vele težak put, uzak i krivudav, još ako su iz Vojvodine pa im uspon smeta. A ionako uplašeni i bez samopouzdanja, ako povjeruju u jednu od teorija zavjera koje smišljaju njima slični ljudi (npr. da je neko pomiješao pedale (čak i ovo samo zvuči dovoljno smiješno) i zbog toga slećeo sa puta) postaju nesposobni za bilo kakav vid vožnje. Onda stave prst na čelo i dođu do zaključka da im je najbolje ići autobusom, i to pored svog auta.
Dobro, prećerujem i ja, vjerovatno ima nekih zaljubljenika što kupe novo auto i drže ga da bi se zadovoljili subotnjom vožnjom od 50-100 kilometara, ali to je u bogatijim zemljama.
Па има ал то радиш брате са неким ексклузивним колима, не са овим обичним срањима које би нормалан човек купио.
Иначе Стево Жигон је скроз у праву ту, какви су мајстори тако и ја реагујем, јер пре ће да се деси да нешто ђаволише него да поправи.
A auto mu postane samo od sebe eksluzivno, zato što izgleda kao da ga je vrijeme zaobišlo.
Nerazrađeno bukvalno za 20 godina. Da imam rado bih dao pare za takvo auto, ali ovako kupiti novog i voziti jednom mjesečno ako si sirotinja nije pametno.
A onaj čiča ga pali u garaži redovno, pa ga voskira tamo glanca, puna mu garaža tih preparata za glancanje spolja i iznutra, gume maže glicerinom da se sijaju. A inače se lik ponaša kao da je auto kupio njega jbt. Ajde da tako čuvaš W126 SEC, mada ne verujem da bih dao 80 000 DM u to vreme i onda da ne vozim taj auto.
auto ima dušu jebo vas pas, ne treba ga nikad "mučiti"
a ne ko vi, 3 metra drva u gepek potrpate :P
nikada takve radnje sa njim, niti bilo kakve gluposti
svakodnevno održavanje dabome, kupio sam ga ka' dijete da mi je, a ne sluga za koga me zabole kurac
Да брт македонац ал да ли је цвет цвет ако не мирише, да ли је вук вук ако не коље овце, да ли је курац курац ако не јебе? Видиш, верујем да смо сви дошли на овај свет са том неком сврхом, као и та мала слатка канта мјетала, пластике, уља и гуме. Да ли је ауто ауто ако се не вози?
http://www.cyborg-team.com/valentine%27s-day/random/3.png
Лаку ноћ драги пријатељи, желим вам прељеп викенд, волим вас све <3
lepota življenja
http://youtu.be/c-ajhiT--5A
+1300
Samo da kazem ovima sto se loze na te ocuvane stare automobile. Ljudi vi niste normalni. Auto je potrosno dobro naglasavam POTROSNO. Ako vec dajem pare za njega e onda ce da mi radi za te pare maksimalno. Kad crkne nema kukanja, nema zaljena, samo kupis drugi i kraj price. A i ovo jos nemas vise automobile koji se prave da traju. Da se jos uvek tako proizvodi zatrala bi se proizvodnja automobila. Auto se pravi da bi se pokvario i zamenio drugim. Tako da nema ekonosmke opravdanosti kupovati luksuzne brendove ako nemas leba u crevima. Time samo pokazujes koliko si glup, prost i neizivljena seljacina.
Kad pomenu nemanje leba u crevima u 12 dana treba registrovati xaru, marsovca i puta 5
Ma to je samo mit. Možda nakon klipa promeniš mišljenje - proizvodnja trenutno tehnološki najnaprednijeg automobila na svetu:
https://www.youtube.com/watch?v=pAuzMD7UUYY
Nisam promenio misljenje. Jer sve brze i brze izlaze sledece generacije automobila. A necem moram da se pridobiju novi kupci. Fabrika proizvodi da traju sto manje ali opet dovoljno dugo da se ne kaze da gube na kvalitetu. A dovljno je da traju makar do prozivodnje sledece generacije. Jer oni koji kupuju nove aitomobile nece da gledaju kako se polovan ponasa bas ga briga kako se taj auto ponasa kad ga on zameni sa novim. A proizvodjaci gledaju da prvo prodaju stalnim kupcima i da pridobiju nove kupce inpvacijama kojim su konkuretni. Isto tako se i zbog konkurencije i inovacija tj pridobijanju novih kupaca smanjuje period izmedju izbacivanja novih generacija. Cak i onaj smarac bil gejts kaze da si nekada bio lider godinama sa nekim proizvodom/uslugom a sad samo 6 meseci i to se smanjuje.