Ne vidim ime coveka ciji je auto, hteo sam da vidim da li je turcin oni su ti tamo kao sapcani kod nas.
Ali mozes da odes na njegov hom-pejdz covek ima dosta dobrih automobila i kamiona sto znaci da dobro radi i ne bi trebalo da prodaje auto iz 4 dela ako kapiras.
Auto kao auto je sa dobrim paketom opreme, fina boja, odlican motor uz malo vecu registraciju sa 170 konja. Ove c klase generalno dobro stoje na putu, teske jbg, menjac tacan u picku materinu...mercedes jbg, sta da kenjam dalje.
Šalu na stranu, odlično auto. Nije ni skupo, jedino smor što je automatik. Dobro ga nosi taj motor. Pravi Mercedes, pouzdan, dosta jak i što je najbitnije - ima odličan Mercedesov motor, a ne neki tamo lijevi dci. Lijepo izgleda na slike.
аутоматик му је јача страна, невероватно добар мењач има овај мерцедес није то голф двојка она менхетн што се гуши и штуца са аутоматиком који мења брзине као да дајл ап конекцију има
Jes kurac jača strana. Ne može automatik (iako Mercedes ima jedan od najboljih) bolje šaltati (bar u ovakvim kolima) od ljudske ruke. Ustvari može, ako ne umiješ da koristiš manuelac. U tom slučaju može biti prednost.
Prepakovan i našminkan Mondeo mk3 (i Mazda 6). U principu je dobar auto, samo se raspitaj o održavanju (fazon, set kvačila ti je 1000 eura, kao za Mazdu).
Кад смо код аутоматика, има комшија коцкасти Ауди 80 (ал онај рестилизовани, серија пре јајета) са аутоматиком, и оће за њега да купи класични шалтач. Е сад, пошто је дудук за механику, а не жели да потроши више кинте него што мора, а ауто не жели да мења, занима га шта све улази у механичку процедуру конвертовања аутоматика у мануелни.
Nikad mi neće biti jasni ljudi koji prave intervencije na autu koje koštaju skoro kao to auto.
Sigurno sam pričao o onom svom poznaniku koji je na audi 80 nabacio sve od audija a4 i a6, napravio hibrida, ostavio motorčinu od audija, koštalo ga sve to kao dooobar a6.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ova na slici odlicna, kod starijeg modela obavezno jaci motor jer se gusi i trosi boga oca
Recimo ovakva
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/mercedes-benz-c-220-c-klasse-lim-c-220-cdi-hagenow/202483251.html?lang=de&pageNumber=7&__lp=9&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=17200&makeModelVariant1.modelId=19&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPrice=9000&maxPrice=11000&ambitCountry=DE&negativeFeatures=EXPORT&noec=1
ok je?
Ne vidim ime coveka ciji je auto, hteo sam da vidim da li je turcin oni su ti tamo kao sapcani kod nas.
Ali mozes da odes na njegov hom-pejdz covek ima dosta dobrih automobila i kamiona sto znaci da dobro radi i ne bi trebalo da prodaje auto iz 4 dela ako kapiras.
Auto kao auto je sa dobrim paketom opreme, fina boja, odlican motor uz malo vecu registraciju sa 170 konja. Ove c klase generalno dobro stoje na putu, teske jbg, menjac tacan u picku materinu...mercedes jbg, sta da kenjam dalje.
Ljudi 2.2 motor prelazi 800 k na keca. Reci onaj 2.7 koji ide identičan takav u Sprintere i omanje kamiončiće. Neaš ti tu šta.
Hvala na infu.
I to sto boh kaze, tu nema brige na to sam mislio pod odlican motor
Tek kupio Škodu,a već oće da mijenja lolo
Šalu na stranu, odlično auto. Nije ni skupo, jedino smor što je automatik. Dobro ga nosi taj motor. Pravi Mercedes, pouzdan, dosta jak i što je najbitnije - ima odličan Mercedesov motor, a ne neki tamo lijevi dci. Lijepo izgleda na slike.
аутоматик му је јача страна, невероватно добар мењач има овај мерцедес није то голф двојка она менхетн што се гуши и штуца са аутоматиком који мења брзине као да дајл ап конекцију има
http://www.pik.ba/artikal/15358571/audi-s4/
Jes kurac jača strana. Ne može automatik (iako Mercedes ima jedan od najboljih) bolje šaltati (bar u ovakvim kolima) od ljudske ruke. Ustvari može, ako ne umiješ da koristiš manuelac. U tom slučaju može biti prednost.
https://www.youtube.com/watch?v=LHp3jqRj-jg
Preživjeli izgleda.
https://www.youtube.com/watch?v=_rw3Cia9WZ0
Umjesto što su radili na ovom projektu mogli su jednostavno uvesti zakon da biciklisti/biciklistinje moraju da voze goli.
Oces ti prekinuti da postujes na ovoj temi ili treba ja da ti zavrcem usi?!?! Ostavio si detinjstvo na ovoj temi
cao pez,vratio da si se drago jako mi je,sajtuse urnisemo opet i ljutinu bacamo opet da
Đe si Pezose, kućo junačka!
Jaguar x-type 2.0d vredi li čemu?
Vako nešto
http://ww3.autoscout24.at/classified/223595111?asrc=st|sr,as
Prepakovan i našminkan Mondeo mk3 (i Mazda 6). U principu je dobar auto, samo se raspitaj o održavanju (fazon, set kvačila ti je 1000 eura, kao za Mazdu).
Кад смо код аутоматика, има комшија коцкасти Ауди 80 (ал онај рестилизовани, серија пре јајета) са аутоматиком, и оће за њега да купи класични шалтач. Е сад, пошто је дудук за механику, а не жели да потроши више кинте него што мора, а ауто не жели да мења, занима га шта све улази у механичку процедуру конвертовања аутоматика у мануелни.
Na platformi Mondea i sa motorom iz istog, sa Mazdom nema baš mnogo čega zajedičkog, ali je dosta kvalitetniji i što znam, luksuzniji. Premium jbg.
Jankoviću, pedale, set kvačila, zamajac, anlaser, poluosovine, nosači uglavnom. To 80CC kontam. A što će mijenjati ako radi.
Pola auta valja zamijeniti.
Nikad mi neće biti jasni ljudi koji prave intervencije na autu koje koštaju skoro kao to auto.
Sigurno sam pričao o onom svom poznaniku koji je na audi 80 nabacio sve od audija a4 i a6, napravio hibrida, ostavio motorčinu od audija, koštalo ga sve to kao dooobar a6.