Automobilizam

1. незнам дали ће икад бити измиљшен бољи дизајн
    ко се слаже лајк на слику
    http://i.wp.pl/a/f/jpeg/25467/vw_rat_02.jpeg

2. Lajk na sliku.

A razumijem čovjek da 'oće da mijenja ako je pokvaren, jebi ga. Ovako se lomi po otpadima i još plati, a ne napravi od babe đevojku lolo

3. A razumijem čovjek da 'oće da mijenja ako je pokvaren, jebi ga. Ovako se lomi po otpadima i još plati, a ne napravi od babe đevojku lolo

Последњи пут је интервенцију на мењачу имао пре 10так година и то га је тад коштало бога оца јер делова за аутоматик из те серије скоро да и дан данас нема код нас, па је морао од зета из Аустрије да наручује, да му овај доноси преко границе. Каже, после 10 година опет мењач почео да зајебава (а мења му уље и редовно одржава колико је његовој моћи), а ти кад видиш тај ауто, просто ти жао кад га видиш да га вози, треба у соби да га држи колико је лепо очуван. Па оно, има он неки дил да скине штагод може са идентичног расходованог Аудија којег има у дворишту (педале, анласер, носаче и полуосовине) и да докупи шта му треба, а пошто знам код ког мајстора ће радити, верујте ми да ће то бити ваљано. Наравно, ако овај докупи добре делове.

4. Kad zajebava i bolje manuelca da stavi. Još ima sa čega da lagano prepakuje.

5. Ни овај што му блеји у дворишту не делује лоше, али под му је пропао начисто и приде је чукнут отпозади пре неколико година, дотле је овог аутоматика возио само кад би ишао на дужа путовања
    ЕДИТ: и има крви од закланих кокоши које је возио на пијацу лололол

6. Dobro je to auto.

7. 'де није, Аксону бих једино мењао за једног таквог

8. GTD zar se stvarno toliko lozis na te ,,ulicne trkace'' da stalno stavljas te snimke?

9. Još ako je u fabričkom stanju i quattro...
    http://www.autoplenum.de/Bilder/testreports/sv20111027201100/Audi80-GTE-Quattro.jpg

Normalno Keru. Znaš kako se trkam sa taksistima uuuuu, sve strecaju kad me vide. Znaju da ću ih poniziti i izblamirati. Priča se da jedva čekaju da progutaju nekog Acenta nakon toga.

10. Brate jel kapiras koliko ti je jadan pokusaj trola kad pokusavas da lecis svoje komplekse?

11. Izvini što sam ti povrijedio osjećanja. Dešava se, jebi ga :(
    A nije sve tako crno, brate. Bar imaš smisao za humor npr. Evo već se smijem dva minuta prethodnoj izjavi i željno iščekujem sljedeću. Po mogućstvu o S klasi i kvalitetu iste.

12. Nista idi i dalje gledaj ,,ulicne trkace'' mozda ti golf dobije koji ks vise...

13. Ova nije toliko smiješna, ali nije ni loša.

14. Aj bolje idi napisi testament kojem detetu ostavljas gofla. Nemoj za nekij 60ak godina da ti se deca svadjaju kome ce da pripadne ta neporcenjiva stvarcica. Nije lepo decu da zavadjas oko kotarice ovaj golfa II

15. Reče mu ćaća da nova auta nijesu kvalitetna
    http://i.ytimg.com/vi/l7NoIjIQgL0/maxresdefault.jpg
    -Tooo, naš Acent je 2006. godište!

16. GTD aj idi usisaj ceo golf mislim da ti imas jednu mrvicu na podu. I kad vec usisavas operi ga i voksiraj ga.

17. A to ja neđeljom, natenane. Moraću ga (kola) neđe oprat', eno nazad ka da sam reli vozio. Valjda tako vrijeme, šta mu znam.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.