Ja ne samo da bih vozio pola nego bih ga i izlepio izveštajima o plati za svaki slučaj ako neko ne zna da imam 95k i bonuse na svakih deset dana poput nekih glupana ovde kao što je pseto npr
Dodao bih i putne naloge za relacije Čajetina-Svrljig-Čajetina-Niš, sedi lutko u pola da vidiš sveta malo. Međutim, u Mladenovcu pravi zajeb, odvodi devojku na piće u omiljen kafić jednog autora odavde, negde na sredini diskusije o perspektivi zajedničkog života sa 95k+njen džeparac iz Mozzarta, sa Kosmaja silazi sivi BMW, spuštaju se šiberi i puma patika samouvereno aterira na asfalt dok iz auta gruva- a ko drugi nego:
https://m.youtube.com/watch?v=shKzVrHS0bc
Inače zamišljam scenu razgovora sa ribom nekom kad se dođe autom sa logom takve firme.
TK: Ja sam komercijalista. :vadi ključeve iz džepa: Terenski komercijalista.
R: Uuuu jbt, mora da je pun para. :videla na vuki da je plata 95k za to:
TK: Ako hoćeš, mogu da te ubacim na spisak za prezentaciju. :tura joj naseckane čajne sa čačkalicama na onom pladnju:
TK: A posle te izvodim na piće na ekskluzivnu lokaciju. :izvede je na pivo i rakiju u dečiju igraonicu:
E sad bolje i to, nego da ja muvam sa svojim poslovima. Radnim danima da ulećem sa ''oćeš da ti opravim taj spičkani ekran na mobilnom, a usput da sredim računar i štampač'', a subotom sa ''oš da ti okrečim stan i ofarbam stolariju''.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Baka Perova
https://www.lookfabulousforever.com/pub/media/wysiwyg/blog/gallery/granny-2.jpg
Ajmo glasanje, traje do sutra u 17h
Da li bi pored baste kafica pre parkirali:
a) ovog stila iz oglasa
b) zlatiborac pola
Brate, pre bih parkirao Stila. Veći mi je blam Polo Zlatiborac xd
Ja oću Zlatiborac Polo sa Lambo vratima.
Ali da imaš i one plamenove što kao izlaze iz točkova xd
Dodjos ako hoces glasaj ako neces NE SPEMUJ
Ja glasam za stila tako da je trenutno:
a) stilo 2 glasa (od mene i gonzove zene hahaha)
b) polo 1 glas (unapred od tilma)
Pa ja bih pola parkirao onog 1.4 što vuče kao lud
A i realno pičke (maloletne ofc) bi znale da zarađujem više od 800€ pa bi mi bilo olakšano
Ok, 2:2 je
a)
Maloletnicama nije bitna kinta, klinke najbolje znaju da vole NEK PRIČA KO ŠTA HOĆE
Stilo onda. Ima ko voli i ljombere, terenske komercijaliste baš i ne.
4:2 vodi stilo
Ma dajte bre ljudi pa 95k plata jebote koji vam je kurac
Ja ne samo da bih vozio pola nego bih ga i izlepio izveštajima o plati za svaki slučaj ako neko ne zna da imam 95k i bonuse na svakih deset dana poput nekih glupana ovde kao što je pseto npr
Aco, imas pp u vezi naloga onog
Realno sa ovim stilom odes 20km od grada i biras prakljace same ulaze u kola a sa polom dolazis i furas spiku e jeste 1,4 al vuce ko lud haha
Ima i atest do 2021.
Dodao bih i putne naloge za relacije Čajetina-Svrljig-Čajetina-Niš, sedi lutko u pola da vidiš sveta malo. Međutim, u Mladenovcu pravi zajeb, odvodi devojku na piće u omiljen kafić jednog autora odavde, negde na sredini diskusije o perspektivi zajedničkog života sa 95k+njen džeparac iz Mozzarta, sa Kosmaja silazi sivi BMW, spuštaju se šiberi i puma patika samouvereno aterira na asfalt dok iz auta gruva- a ko drugi nego:
https://m.youtube.com/watch?v=shKzVrHS0bc
Jaooo, pripadnik nacionalne manjine organizovao glasanje meni u čast. Volim da sam u centru pažnje. xd
Ajmo ljudi, glasajte. Ozbiljna je ovo stvar, hoću da pobedim bre!
A de je 95k, 45-50k maksimum.
Inače zamišljam scenu razgovora sa ribom nekom kad se dođe autom sa logom takve firme.
TK: Ja sam komercijalista. :vadi ključeve iz džepa: Terenski komercijalista.
R: Uuuu jbt, mora da je pun para. :videla na vuki da je plata 95k za to:
TK: Ako hoćeš, mogu da te ubacim na spisak za prezentaciju. :tura joj naseckane čajne sa čačkalicama na onom pladnju:
TK: A posle te izvodim na piće na ekskluzivnu lokaciju. :izvede je na pivo i rakiju u dečiju igraonicu:
E sad bolje i to, nego da ja muvam sa svojim poslovima. Radnim danima da ulećem sa ''oćeš da ti opravim taj spičkani ekran na mobilnom, a usput da sredim računar i štampač'', a subotom sa ''oš da ti okrečim stan i ofarbam stolariju''.