Automobilizam

1. Ajmo glasanje, traje do sutra u 17h

Da li bi pored baste kafica pre parkirali:
    a) ovog stila iz oglasa
    b) zlatiborac pola

2. Brate, pre bih parkirao Stila. Veći mi je blam Polo Zlatiborac xd

3. Ja oću Zlatiborac Polo sa Lambo vratima.

4. Ali da imaš i one plamenove što kao izlaze iz točkova xd

5. Dodjos ako hoces glasaj ako neces NE SPEMUJ

Ja glasam za stila tako da je trenutno:

a) stilo 2 glasa (od mene i gonzove zene hahaha)
    b) polo 1 glas (unapred od tilma)

6. Pa ja bih pola parkirao onog 1.4 što vuče kao lud

A i realno pičke (maloletne ofc) bi znale da zarađujem više od 800€ pa bi mi bilo olakšano

7. Maloletnicama nije bitna kinta, klinke najbolje znaju da vole NEK PRIČA KO ŠTA HOĆE

8. Stilo onda. Ima ko voli i ljombere, terenske komercijaliste baš i ne.

9. 4:2 vodi stilo

10. Ma dajte bre ljudi pa 95k plata jebote koji vam je kurac

11. Ja ne samo da bih vozio pola nego bih ga i izlepio izveštajima o plati za svaki slučaj ako neko ne zna da imam 95k i bonuse na svakih deset dana poput nekih glupana ovde kao što je pseto npr

12. Aco, imas pp u vezi naloga onog

13. Realno sa ovim stilom odes 20km od grada i biras prakljace same ulaze u kola a sa polom dolazis i furas spiku e jeste 1,4 al vuce ko lud haha

14. Dodao bih i putne naloge za relacije Čajetina-Svrljig-Čajetina-Niš, sedi lutko u pola da vidiš sveta malo. Međutim, u Mladenovcu pravi zajeb, odvodi devojku na piće u omiljen kafić jednog autora odavde, negde na sredini diskusije o perspektivi zajedničkog života sa 95k+njen džeparac iz Mozzarta, sa Kosmaja silazi sivi BMW, spuštaju se šiberi i puma patika samouvereno aterira na asfalt dok iz auta gruva- a ko drugi nego:
    https://m.youtube.com/watch?v=shKzVrHS0bc

15. Jaooo, pripadnik nacionalne manjine organizovao glasanje meni u čast. Volim da sam u centru pažnje. xd

Ajmo ljudi, glasajte. Ozbiljna je ovo stvar, hoću da pobedim bre!

16. A de je 95k, 45-50k maksimum.

Inače zamišljam scenu razgovora sa ribom nekom kad se dođe autom sa logom takve firme.

TK: Ja sam komercijalista. :vadi ključeve iz džepa: Terenski komercijalista.
    R: Uuuu jbt, mora da je pun para. :videla na vuki da je plata 95k za to:
    TK: Ako hoćeš, mogu da te ubacim na spisak za prezentaciju. :tura joj naseckane čajne sa čačkalicama na onom pladnju:
    TK: A posle te izvodim na piće na ekskluzivnu lokaciju. :izvede je na pivo i rakiju u dečiju igraonicu:

E sad bolje i to, nego da ja muvam sa svojim poslovima. Radnim danima da ulećem sa ''oćeš da ti opravim taj spičkani ekran na mobilnom, a usput da sredim računar i štampač'', a subotom sa ''oš da ti okrečim stan i ofarbam stolariju''.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.