Automobilizam

1. Znam na sta aludiras haha al udosadili su ga sad jbg prvo motori pa aerodinamika pa svi bolidi isti...nema preticanja jbg

2. Poce regeneracije da mi radi i cek endzin pali, dpf rekao bih dosta izdrzao je :D

3. Dpf ili egr

Ugasi ga elektronski, nemoj da si lud da kupujes nov

4. Nijesam lud na novi pare da bacam nego gasi ko ga jebe

5. Ionako nebitna stvar, koga boli kurac za zagadjenje

6. GTD, očisti ventil, ne budi nemaran

7. Brate cisti se ako je do garezi samo, nijesam jos gledao, mada ne vjerujem jer gazi se. A opet cim je veliki cistiti na ova novija auta. Ne znam sto ne vaditi. Novi nije dzabe a autu nista dobro ne donese.

8. Poz veliki za egr i dpf, gorecu u paklu, znam.

I sta je ovo bilo sa gorivom u Bosnu? Nijesam bas odavno tamo tocio a sad iste cijene kao odje, mozda nekolika centa razlike haha

9. Akcize

Sad je dizel petica oko 2.10km (od 2.07 pa ide i do 2.18 na nekim)
    prije Nove godine je bio 1.85
    a sjećam se ljetos 1.75, pa čak i 1.65 :D

Opet smo dosta povoljniji no vi :)

Srbija oko 150 dinara kako skontah

10. Znam brate ljetos sam cesto tocio, a sad kontam jesam li se zabrojao ili su stvarno podigli toliko haha
    A u Srbiju vazda je dizel bio skup jbg

11. Kako ubrzava o jebem ti
    youtube.com/watch?v=EtOzoqBjTaY

12. LOL Ko munja, volio bih da su ova vozila jeftinija, tj. da ih ima više, da se vidi utisak većeg broja vlasnika. Ali, jbg, skupo....

13. dosta te S klase prekurčene.

14. Ovaj je zavrsio svoje :D
    E280cdi, ujedno je i najbrzi bio. Skoro smo se imali sudariti.

15. https://m.cdm.me/auto-moto/automobili/crna-gora-nepostaje-raj-za-uvoz-dizel-automobila/

Mnogi koji nemaju novca da plate skupocjenu zamjenu ovih dijelova odlučuju da softverski stave van funkcije, ili čak i fizički uklone DPF filtere, ne mareći što vožnjom takvog automobila truju životnu sredinu.

Lajk ako ne maris

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.