Automobilizam

1. pezo tek od 8. generacije lici na nesto u sta me ne bi bilo sramota da sednem :)

ne znam sto, stvar ukusa.
    i bukvalno samo pricam o izgledu, ne dal je neki auto dobar/ne.

2. od 206 su poceli nesto cudno da rade, tek skoro zajebali.

ovaj video mozda najbolje objasnjava to:
    https://www.youtube.com/watch?v=JQugEZOrZSc

3. brate nisu mi jasni japanci ponekad sa evropskim trzistem, sta prodaju, a sta prodaju u svetu, i zbog cega

civic, japan, amerika:

овај сивик горњи је новији модел. има да се купи код нас сад. не знам да ли има неке разлике за америчко и наше тржиште (мада обично има). овај испод је стара верзија.

4. svejedno, mucio sam se da nadjem civic sliku sto oce da se linkuje

i novi model izgleda u najmanju ruku malo cudno ovde

5. па спојили су сивика и акорда у једну класу и то је сад нови сивик. за америку се још увек прави акорд, ваљда. не знам да ли је сивик онакав какав је био уопште могуће продати у америци. :)

6. sto posto imaju politicki dogovor sa evropskim proizvodjacima inace da se sva ona kola prodaju ovde bez posla bi u evropi ostalo jedno 10 miliona ljudi sigurno

7. ne verujem da imaju politicki dogovor, al moguce je da grupacije ili kako god imaju dogovore, tipa ko god je sa nisanom ako je neko kaze e nemoj ovaj model za evropsko ce da bude reno, ili stavec.
    sto je na kraju mozda i isto, jebem li ga.

8. verovatno nije, osim motora i osnovnih stvari.

9. cudno izgleda ova honda truc

10. па то им је нови сивик. мало су га продужили да се по комфору приближи акорду (који ионако једва да је могао да буде породични ауто) и то је сад и сивик и акорд. убацили турбо бензински мотор (до скоро, тј. претходног сивика, нису имали турбо бензинца, чини ми се). једва чекам да видим како ће то сад да иде. акорди 2.0 и 2.4 су стварно били на цени и популарни у европи, а ово сад немам појма.

11. ovde skoro da se i ne vidjaju. popularna dosta jazz i verovatno neki suv sto i ne prepoznajem i to je to.

12. Onaj A150 sto aam uzeo. Benzinac klasican i to. Ovako je ekstra, al kad sam izvadio šipku za merenje ulja oseca se malo na benzin. Kolko je opasno to. Inace motor radi perfektno. Potrosnja ok.

Kao uradjen malo servis skoro, al zadnje sto sam nasao je da je uradjen pre 40k.

Pojmam nemam o ovome.

Edit: to je onaj motor na lanac, ako nesto ima veze.

13. Negde ti pušta benzin. Proveri dihtunge, gumice, membrane itd. A ček ulje ti ovako deluje u redu, nema promena? Jel pušta negde ako si ga na kanalu gledao?

Nego, jel se otima volan iz ruku i tu?

14. Mora bre da smrdi ulje na benzin u benzincu

15. Jesi li siguran da je benzin, mozda polizati malo cisto da sd uvjeris da li je ukus kisjeo ili bazan itd

16. A zašto si obrisao prethodni komentar gtd, baš sam hteo "aahahah" da napišem

17. Ovaj sad je baš pfffff naspram onog malopre

18. Prihvatam Bohorov odgovor.

Hvala lepo.

19. Totalka u najavi xd. Zezam se, idi do majstora svakako da pregleda sve dobro i za servise itd.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.