Automobilizam

1. Prethodni obrisao jer mi je nekako zao jebem ti nek je 100 puta Tilmo haha

2. Pa nismo videli :(

3. :D
    https://m.cdm.me/hronika/kroz-danilovgrad-vozio-180-km-h/

Inace jade rade otkad su novi presretac uzeli, pratio sam ga danas, nijesam sig koji je motor u njega, na 170-180 ga je drzao.

4. ada fino ti vele u komentare, mora se auto produvat s vremena na vrijeme

5. Evo u novine pala prodaja dizelasa u Njemackoj 25%
    Tuzan sam

6. Sto si tuzan druze prodaj auto i idemo u njemacku kupiti mercedese sledeci vikend

7. Ici ce se sig
    E klasa ili a5, a6, mozda xe jaguar vidjecemo jos, ne zurim

8. Kuca poruke ovaj u C4, šeta sve vreme. Obaška što je zagrabio po pola puta umesto da vozi uz desnu liniju.

9. Mozda je zena zenstveno je auto dosta xD

A jes zena prepala od krava se

10. Ej, ispao sam glup u društvu. Ja pogledao ulje i ono retko bilo, pa sam skontao da je loše. Al ceo život vozim dizele, pa nisam znao da je kod benzinaca u stvari ulje ređe i svetlije. Xd

11. To znam čak i ja, a mene žena vozi.

12. Čak sam i zakazao mali servis a u kaseti bili svi računi za servis od pre mesec dana jbg, nisam ni gledao.

Nego, nisam vam rekao što sam kupovao za kuma Audija. On je trenutno van zemlje a mene zadužužio da mu pogledam auto haahha.

13. I poslao mi 10 hiljada evra i kupio sam ga. Kad dodje za par meseci će vidimo da l sam dobro pazario. Xd

14. Joj te seljačke priče, kum dolazi za 3 mjeseca pa mi poslao 10 iljada da kupim auto pa će on da dođe za 3 mjeseca a auto će eto da bude kupljeno jer eto tako se to inače radi majku vam seljačku jebem pa dokle više da lažete ovaj napaćeni narod?

15. Na forumu na forumu ljutog tilmovanja

16. Ma to sernja kao kumovo da ga ne provale u zlatiborcu zbog manjka od 10k evra...

A kum će za jedno pivo u dečijoj igraonici da potvrdi sve.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.