Automobilizam

1. Ja sam vam rekao da nikad ne lažem. Auto je kupljen, A4 dioda, 2010god.

Edit: spustio je cenu na 9600e.

2. Sta si gledao kad si kupovao?
    Ili je bilo hm ovaj je perla bela bas je lep zapakujte mi

3. Pa i jeste bas lijep xD

Koji motor, mjenjac, oprema pisi tilmo

4. Ma nisam rekao da nije, taman posla.

5. Bez uvrede ako se neko pronađe u ovome, ali što meni ide na kurac kad u oglasu napišu uz model auta ''dioda''. Pa jebem ti sunce to što ima jebene led diode u farovima to naznačiš u opisu opreme, a ne u jebenom naslovu kao da je ne znam šta specijalno.

6. Boh skontao sam nego ovo moje je skec neki trebao da bude

7. Izvini sto ti ga nagrdi
    Miki na godiste becari tad misle jer dioda ide tipa od 2009 pa kao mladji je od toga

8. Kum je na kruzeru, gleda oglase stalno i naleteo na ovog jeftinijeg. Zato me zvao.

A ja sam gledao kurac, ko da znam nešto. Poveo lika koji se razume da ga pogleda, proverio po broju šasije kilometražu i kako je održavan.

A inače ovom u oglasu stajalo da ima diode i nazad hahaha.

9. A benzinac je ovaj, 1.8 150 konja. Ima i navigaciju. To je sve sto znam. Ko ga jebe kad je mene slao da mu gledam auto. Xd

10. Je l si menjao brzine do kuce ili sam on?

11. presijava li se ova bijela na suncu?

12. Lijep je auto. Lijepa i boja.

A nisam ga ni probao, pošto je na ime kupca tj nije registrovan, ovaj sto ga prodaje ga je dovezao do garaže. Tu je ubačen, pa kum kad dođe nek gleda šta je kupio. Xd

13. https://vimeo.com/263672072

Evo sto sam mu snimao da vidi kakv je unutra. Njemu to bitnije od motora.

A tek sad vidim da na kanalu imam jiš dva videa. Kad li sam se zamlaćivao sa onim glupostima hahah.

14. Kako te nije sramota da i dalje lažeš, još kači tuđe snimke, joj jebem ti sunce kako si me sad iznervirao

15. Vidi mi se faca u odsaju na zadnjem staklu, puši kitu. Xd

16. A drka te koji ti je kurac
    Nego sta ti je drug peder? Sto ne kupi A6 ko covek

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.