Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Zeleni karton. Kako do njega? Da li može da se podigne bilo gde ili mora da se ide tamo gde si reg. i osig. auto?
Tamo gde si registrovao/osigurao je nesto mnogo jeftinije, a moze bilo gde.
Deky Ams
24 godine
youtube.com/watch?v=uiLubadXiK4
Ulogovao sam se samo da prijavim da ste najgore pičke najzaludnijeg foruma netu, tkzv meganubovi nesvesni svoje nesvesti i života u zabludi deljenja net prostora sa megadilejama sjebanog internet univerzuma!!!
Ć I L A
I
L
A
Nasao sam neku ogrebotinu tipa 1 cm max na sofersajbni. Trebam li joj sto raditi, hoce li se to siriti?
ogrebotina ili naprsnuće?
Eo sad ne znam mozda naprsnuce.
pođi u servis za svaki slučaj. u cg ne možeš registrovati kola ako imaš naprsnuće.
idi brzo u servis dok ti se nije to prosirilo brzo idi to da popravis
Servis prvog maja u 7 i po. Aj vidjecu.
brzo idi nadji nekoga
imaš glass servis na zabjelo
Danas auto blatnjavo citavo i da ga operem naravno. Kad sam oprao ulazim i u lokvu sjedam. Golf 2 nije najbolje auto jbg
Na ta sranja od 1cm naprsnuce od kamencica itd ti samo nalepe nalepnicu malu na to da se ne siri i vozis normalno
Ako je tacka ona u glas servis i nece se prosiriti. Ako je linija vozi tako, vjrv ce se siriti, ali sofersajbna ostaje takva kakva je tj nece se sruciti unutta. I pred tehnicki zamijenis sofersajbnu.
Hahahs Gtd
Pustaju kederi jeli
Da brate haha, jako ljut sam bio
u njemačko auto ubače mačku, zatvore vrata sva i ako mačka ne preživi tri dana onda dihtuje.
u juga isto to i ako mačka ne pobjegne za tri dana isto dihtuje.
ovo može i na sirotinjsku spiku II