Automobilizam

1. Renault Laguna II 1.9 dci ili 1.8 beMzin-plin; limuzina, nikako karavan.

2. Laguna 2 da valja za 1000 evra? Teško je naći uopšte Lagunu da valja jer dolaze nerealno razdrkane, a kamoli za 1000 evra da uzmeš nešto da valja. Jedino Laguna 1 benzin-plin recimo 2000-2001. godište.

Klijo možda i nađe nekakav korektan.

3. klio 1 sta sam ja sve posvedocio da taj auto moze ne mozete ni da poverujete, dade ga budala za 700 evra

ne bas ovako ali sam se setio legende automoto sporta

https://www.youtube.com/watch?v=-csWLVZPz68
    https://www.youtube.com/watch?v=asKuYgAcyIk

4. Pa za oko 1000 se laguna 2 bira bukvalno. Dizel ako prodas preko 1500 bilo koju u kurac cu te poljibiti, a ne benzinca.
    Slabo drzi cijenu i na losem je glasu, opravdano jer je kurcina od auta. Pozitivna stvar sto je tada bila najbezbjednije auto u klasi.

Za te pare i godiste gradsko auto tj. b segment, a iz c segmenta 306 zadnjih generacija ili fokus stari.

5. Pa valjda je priča da auto treba da valja. Možeš ti bilo šta da nađeš za te pare, ali pitanje koliko ćeš se voziti. Isto kao i sa recimo, alfama 147/156/166 itd.

6. Miki ne kontam tvoj komentar sad tj. sa cime se ne slazes.
    Ako si htio reci da je laguna 2 poluproizvod, jeste jbg.

7. Pa to, ne možeš je naći da valja. Pogotovo ne za 1000 evra, znam kakvi su to lomovi, radio sam na placu xd.

8. brate šta tu ima da mu ne valja za jebenih soma evra, treba da pali i da se kotrlja i to je to

9. Pa brate svaku za 1000 eura mozes kupiti da biras, to je ta cijena. 1500 gornja granica za dizela.
    A da valja nije valjala ni prije 15 godina jbg

10. za te pare mora da ima i kasetofon

11. Od komšije prvog drug najbolji se lepo snašao u Beču i kupio na kredit Lexusa nekog 2017 godište
    136 k evra
    Hibrid
    Piša po S klasi i A8 i Sedmici sa oko 17 metara
    Nestvarno

12. pa nije se bas toliko snasao ako kupuje auto na kredit, tek pokrenuo neki posao verovatno, a i laze da je 136k evra ako ga poredis sa S klasom itd. mislim da toliko kosta samo onaj leksus lc kupe ili kako bese, sportski. limuzine su ispod 100k franaka ovde kako god da okrenes. :)

inace leksus i infiniti jebu to jeste

13. lazem, ima i limuzina (LS) za preko 150k franaka ako ga iskonfîgurises sa svom opremom i najjacim motorom i svim kurcima sto postoje

14. Eto Celte ti znas bolje šta ja serem XD

15. kladim se da celt posjeduje rukavice za vožnju, od one meke kože, kao jelenska kožica tj. ona krpa kao

16. I da na raskrsnici sačeka da svi prodju i da se ne vidi ni pešak do kraja horizonta, pa onda uredno da žmigavac

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.