Automobilizam

1. E jbg sad lexus, vec sam a8 uzeo

2. Ljudi, zajebava me auto kada ubacim u brzinu nabije mu obrtaje do 3 - 3.5k obrtaja i posle nekog vremena spusti na normalno.
    I ne moze da povuce ljudski
    Sta moze biti koj moj?

3. Pa moze biti da vratis u drugu pri brzini od 70km na sat haha

4. Ja za razliku od tebe znam da vozim

5. Sale, koji je auto? Jel se to dešavalo prije?

6. Hyundai getz, nije do sada
    Skoro poceo da zeza
    Nije bitno koja brzina, otpustim kvacilo, dam normalan gas nista preterano i nabije mi 3000 obrtaja i posle spusti

7. Po ovome sto si opisao prenamalma stvar moze biti
    Kvačilo i pedala kočnice su na istoj osovini nekad i gas
    E sad kad se razubi moguce da gazenjem na kvačilo povuce i papucicu gasa
    To samo moze biti mehanicki kvar ne vidim drugu povezanost

8. Ako sam uopste dobro procitao problematiku

9. Na leru nema nikakve promene / varijacije broja obrtaja?

10. Nema promena na leru
    Sad sam pokusao da testiram kad ubacim u trecu, nabije obrtaje ali ne ubrzava odmah vec posle 2,3 sekunde
    I video sam da se pregrrva ko lud

11. Step motor ili MAP senzor.

Prvo očisti map, pa ako bude srao i dalje onda je step.

12. Mislim, to je prvo što se pogleda, kasnije se gledaju senzori tempreatura, senzori papučice gasa (ako ima uopšte, mrsko mi sad guglati majke mi) ali ovo dvoje gore u 80% slučajeva riješi problem.

13. Lamela bila
    Zamenili sad ide ko nov

14. Ako VW pod hitno ne odjebe muslidzu hastora koji ga snabdeva raznim govnima, prestajem da koristim automobile celog koncerna.

15. Imam razloga za sumnju da im puca kurac prejako zbog toga haha

16. Nek tovari, moze mu se jbg

17. Je l' ti crklo nešto ili ga ovako hejtuješ? A da voli da podjebava vw, voli, kad su mu se namestili.

18. Kada je Konvers pristupio brejdijevoj kampanji protiv oruzja ja sam prestao da nosim starke, i bilo sta gde pise "Convers". Licno bih voleo da ga VW naguzi i razjebe, ali i ako ne ostaje mi Mercedes. Inace ogroman sponzor bakira i muslimanstine uopste.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.