Automobilizam

1. Jel gineš za firmu.. jel ga blajvaš šefu tokom pauze za doručak.. jel drukaš kolege.. dušebrižniče..

2. Pa šlihter klasičan.

A nije samo meni pukao ključ, još dvojici kolega se desilo isto. Znači da je do kvaliteta..

3. Škudetto
    Jel gineš za firmu.. jel ga blajvaš šefu tokom pauze za doručak.. jel drukaš kolege.. dušebrižniče..

Jok. Nisam ja ti.

Thilmo
    Pa šlihter klasičan.

A nije samo meni pukao ključ, još dvojici kolega se desilo isto. Znači da je do kvaliteta..

Loša kval'teta voz'la.

4. Replika 1/10, stidi se

5. Pa vidim raspituješ se za auto firmašu koji mrsi muda po Havajima, da mu uštediš još neki mić koksa dobrom kupovinom, brineš se, dobro je to za firmu, takvi zaposleni se retko nalaze pa reko aj da te pohvalim jer- što da ne

6. Šukurac, ja se zbog sebe raspitujem. Od početka meseca je servisni sektor u kojem ja radim odvojen od prodajnog i stopljen sa it sektorom. U prodajnom sektoru ostaju kije koje smo do sada vozili.

7. Štedimo, štedimo.. jesi se sam ponudio da ti srežu 20% plate dok firmaš jadni ne izadje iz bule, m

8. Škudetto
    Štedimo, štedimo.. jesi se sam ponudio da ti srežu 20% plate dok firmaš jadni ne izadje iz bule, m

https://www.kurir.rs/data/images/2018/07/08/00/1547115_ezgif.comgifmaker.gif

9. Ako ima ko za saradnju neku da mu saljem aute iz nemacke dizele neke 2001,2 koji ovde ne mogu vise da voze neka se javi. Saljem slepericom na kucnu adresu 400e kosta taj prevoz to vam je najlaske jer svejedno cete sjebati dosta para na gorivo i put a nije vredno vremena

10. Mislim imam ja vec kome saljem ali eto da vas ponudim jbg dugo godina blejimo na sajtu ovome

11. Prevoz 400e i prenos registracija itd jos 300 i das 700e da bi doterao kantu 15-20 godina staru

Taj dovoz se ne isplati kada doteras jedan auto, placevima se isplati jer napune kamion, ovako ti je isto da ga doteras ili uzmes ovde na placu

12. Izleti povremeno ovde recimo pasat malinarski b5.5 1.9 tdi za 800 evra, ja ti prodam za 1100 recimo, ti platis prevoz i carinu 900e izadje te 2000e i stavis ga tu na oglase 2300e lagano, dobri i ja i ti po 300e

13. Poslovna saradnja koja počinje sa "dobri i ja i ti" često ne bude dobra ni po jednu stranu a najčešće se i ne realizuje nikad.

14. Koja sirotinja uvozi auto 20 godina staro boktejebo

15. Dobri i ja i ti to je neka osnova sirotinjske spike

16. Da da posto se u srbiji voze samo auti 2010. i mladje. Pardon u Bosni

17. srecom nema gtda da ovo vidi srce bi ga okinulo

18. Šta smo dočekali da nam maestro uvozi kola, a sumnjali ste u njegove preduzetničke sposobnosti!

19. vidim ponekad na putevima ovde kombije, obicno sa rumunskim tablicama, vuku prikolicu sa 2 ocigledno raspala automobila (VW, BMW itd), cesto budu i havarisani.
    verovatno za par nedelja zavrse u temisvaru kao 120000km automobili, baba vozila, 2010 god.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.