Automobilizam

1. Маестро ♦
    Da da posto se u srbiji voze samo auti 2010. i mladje. Pardon u Bosni

U Bosni su se uvijek vozili bolja kola, šiju nas jedino Crnogorci i Hercegovci, al i oni su u Berkoviće dolazili.

Nije problem šta se vozi, sirotinjo, već šta se uvozi. Ne isplati se uvoz auta starijeg od 10 godina a kamoli 20. Uzmeš pare i kupiš već registrovanog jer ako je stariji od 10 i uvezen znači da je crkotina.

2. Bolja kola nego gde Skočko?

3. Kapiram da mislis na Srbiju pa te moram pitati kad si bio u Beogradu zadnji put
    Beograd pa Podgorica pa 10 mesta prazno jbg

4. Da se mene pita svi bi vozili Kiu

5. Laki moj covek

Inace je najveci procean dobrih automobila u novom pazaru

6. s tim što je ipak podgorica pa beograd pa 10 mjesta prazno

7. Ako pricamo o procentu pg je vrv malo ispred beograda jer je u beogradu normalno da na parkingu jedan do drugog stoji auto od 120 soma i 350 evra jer je registrovan i ima plin inace bi bio 120

8. Prekjuče se vratio iz Beograda nakon 4 mjeseca i u jebenom Tesliću, gdje god se okreneš vozni park je kao u Nemanjinoj 1 oko pola 9 ujutru.
    Istina, procentualno imate manje VW-a generalno ali Bosanci šibaju.

9. E moji čobosi kad je NP-om gazio ferrari 458 italia, vi ste zvizdali za citroenom c6. Kakva bre podgoricaaaa

10. Bolja se kola voze u Kolašinu i Mojkovcu nego u celoj Vojvodini

11. Sever srbije uvek tanak sa kolima pa i BG da nije centar Srbije ne bi imao nekih besnih kola. A i ne znam koliko je relevantna ta prica o Bgu kada ih i tamo vozaju Crnogorci

12. Ja sam se iznenadio kad sam u Lugano Svicerland pre dve godine bio, uospte na ulicama nisu besni automobili. Jeste sve to novo ali nema ferarija, porsea, lambordzinija u velikoj meri kao sto sam ocekivao.

13. u podgorici svaka kuca ima bar X6

14. treba odes u mesta gde je mali porez ako oces da svaki drugi auto bude ferari maserati porrse, ili cirih, zeneva, ne lugano
    uglavnom to ljudi voze vikendom

15. Danas na NBG prosao Ferari s VR tablicama, svaka cast Zapata

16. Ne vadi de celt, sirotinja ste.

17. nisam reko da nisam

18. U kom si gradu ti tamo?

19. pa promijeni nik u "ilir"

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.