Automobilizam

1. Pa kolko para je to kad nesto lupka?

2. dva pusenja i kvit

3. Mislim, to nije unirvezalno. Nego inace ti kvarovi kad lupka nesto. Da znam da smajjim pivo odmah. :)

4. Pa najjeftiniji djelovi za mercedes i inace izbor najveci Albanija i Tuzi.
    Gazda servis prije Skadra npr. tamo sam isao dok sam mercedesa vozio i top su, mozes se dogovoriti i da ti posalju djelove do CG granice. Pozzz za Tilma

5. Danas vozio i ništa se nije čulo, pa odjednom se čuje. Posebno kad idem preko neravnina.

Ali trapovi su ful, kad prelazim preko nečega premekano je baš kako treba, ali se na volanu oseti neko lupkanje.

Šta li je to koj kurac. Kad sam dolazio u Budvu, preko Kopa sam odvalio neku ogromnu rupu, tad je počelo da zvecka nešto, ne znam da l to ima neke veze.

6. Sjebo sam neki kraj spone.

7. Imam blagi osećaj da me odradio majstor. Da je samo nešto zašrafio i ćao.

8. To si mislio i kad ti je trazio dva soma

9. Jesi li pomenuo da si bio u Budvu?

10. Preko kopaonika

11. Kako je ovih sedmica masu kroz grad, sve 1.6tdi, a highline ili r-line, unutra dsg, masazeri u sjedistima itd. Sedmica najjaci golf sig

12. Gtd znaš li Đura Franetu
    Iz Zabjelo je

13. Ne brate, ali zato znam Mimi iz velikog brata, ljepsa dosta od Djura je

14. post scriptum
    Preko kopaonika

Mejmune šiptarski, mi SRBI Idemo preko Srbije u CG. Vi albanci idete preko kosova majku vam jebem baš, i još se kao čudiš nešto šiptatčino ptokleta!

15. Ja idem preko zlatibora takozvanom ibarskom magistralom koja spaja glavne gradove dve drzave. Znam ja i neke iz priboja koji idu preko jabuke... Verovatno si pijan, vidim da kao masis slova, vreme je deci odavno bilo da idu na spavanje ajde polako napustajte tu igraonicu

16. Verovatno si pijan hahahhaa keslam se kao budala na ovo

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.