Automobilizam

1. Pijam snm u d kcam

2. Jes, bio sam pjan. A pošto sam jeo neku ribu bio mi se naduo stomak. I ona tako pjan vidim neke probiotike što pije klinac. Pa mi se učini kao dobra ideja da popijem to. I onda razmutim jedan, pa reko ovo je za decu pa razmutim još jedan.

Celu noć evo do sad sam svirao kao gajde jebene.

3. Ma, jes zajeban, 18 godina, nema položen vozački, kurči se. Treba ga tući nogama. Ćaća, ne murija.

4. Ovakvi su svi iz RS-a, drvoseče

5. eh da su to pravi srbi iz bosne izasli bi iz pezoa i preneli ga na rukama dole, ko sto glavni dizo korsu s drugarima na sank

6. барску столицу

7. Haha jedan od jacih klipova sig
    Doduse nemas puno izbora kad se nadjes u ovoj situaciji

8. mene je zadivila fizicka sprema ovog pandura....lik silazi niz stepenice kao da ima 80 godina....koji kurac je i izlazio iz auta ako zna da je ovakav invalid i debilko

9. Pa ti obični panduri i saobraćajci i ne moraju biti u nekoj formi. Jednom u životu pojure nekog, svejedno im je posao da te traže na gajbi ako nisi platio kaznu ili da te snimaju radarom.

Ako ih neko napadne zovu interventnu istoga sekunda ili žandarmerce, boli ih kita da se cimaju.

10. A i ti sto moraju biti u formi su znali batine da dobiju xD

11. koja je logika izaci uopste iz auta? juri ga kolima, ionako su sluzbena

12. Pa ne hapse Eskobara brt
    Ionako ce ga naci po tablicama, puca im kurac

13. pa da brt ali ti se ukazuje jedinstvena prilika da se spustis kolima nistepence i to sluzbenim i ti to da propustis

14. U kakvim vi sredinama zivite kada vam je ovaj matori hummer senzacija

15. Kakva senzacija šta pričaš ti

16. jedino onaj hamer 1 je zivotinja i njega bi vozio onako da je skroz crn, izgleda ko smrt....ovo ostalo je sranje....aj ovaj 2 je dobar al bas vristi VIDITE ME STA SAM KUPIO JER IMAM PARA, A NEMAM STILA....a trojka zato ne razumem da neko da vise ok 5k za ono sranje, kao velik dzip al ustvari duplo manji od pravog hamera kao da ima daunov sindrom jos je sav neki od plastike

17. dobra tablica hehe

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.