Automobilizam

1. pa kapiram ja to caro al sta da radim kad hoce ljudi, a mene smaraju ko da se ja razumem u kola ko 23,7 gtdova

da su dobra ne bi ni kostala tolicno, jasno je to i meni i njima al sta ce, zapelo to

da me jebes ako ces u kantu neku da sorgas jos 2k evra, pa nisi lud jebeno, neces na trke da ga teras, nek sipa i nek tera dok moze, 2 godine mu je dosta, neke sitne popravkice i cao

fora je sto imaju 2 automobila ali su zauzeta oba po ceo dan i onda hoce neku krsinu malom da uvale jbg da ima sa cime da se zanima, tipa da visi kod majstora ceo dan xD

2. Jel to mene jedan cara proziva da vozim bajs haha

3. Ti si kućicu za pse na kosova prodao za karbon shimano bajk od 10 soma evra.

Ne kapira on da si za ostalu imovinu uzeo miljone jbg.

4. Miki ce za te do 1000e znati sig

5. Pezo 206 npr. ako mu pederast nije. Do prije 3-4 godina svaka djevojka koja drzi do sebe ga je morala imati sig. I to novog. To je i dobro, taj koji kosta 1000e max izgleda isto kao i onaj 10+ godina mladji (makar u mraku ili kad se popije malo npr.)

Mozes da govoris da je sestrin. Kupljen nov, 2010 godiste, audi ti je na servisu. A zna se da se ima para cim je sestri novi pezo kupljen, morao je da kosta 8-9 hiljada sig.

Drugo, skoro svi su sa klimom. Dobru limariju ima, za te pare da biras imas sa 1.9d motorom, nema turbinu, plivajuci zamajac i ostale stvari kojih te je mozda strah. Mehanicke dizne, moze ici na bilo sta, loz, trafo itd.

6. Ima ga i u Meksiko plavoj

7. nabudzis ga malo i ko bog

8. neonke tribali spojler

hvala dzitidi

9. Hahahaha ova gtd-ova sirotinjska spika nevidjena

10. Danas vozim kroz centar grada, gužva, nisam išao više od 20-25. Neka ćurka ispred mene zakoči u mestu, a ja tad bacio pogled na telefon, kočim ali ne zaustavi se auto i ja je udarim. Dzip hjundai tucson kako već.

Elem, udarac ko udarac samo je puklo, očekivao sam manju ogrebotinu, a meni se auto raspao jbt. Nisam mogao da verujem da se polo otvorio ko limenka. Krila pošla sa strane, hauba se podigla, branik ušao unutra. Kao bananu kad ljuštiš jbt.

Još mi nije jasno kako se toliko rascvetao.

11. nije ona curka nego si ti curan, sto ne gledas gde vozis po gradu nego blenes u telefon?

12. Ispred nje 10m nema niko. Ja je pitam što si stala, kaže pa oni tamo počeli da usporavaju. Počeli da usporavaju a ona se ukupala u mestu.

13. Al nije poenta to, kako se auto tako rascvetao od malog udarca. Njoj naprso branik samo.

14. sto puta mi se to desilo. plati zeni štetu i ne jedi govna, kriv si. ada imaš valjda 200€ u dzep vazda?

15. jel ne bi mogao da zakocis da si gledao napred?

16. Hm tako funkcionise branik apsorbuje udarac da ne bi tvoje telo. ovo neki 5. osnovne.

17. inace rascvetao se jer si udario auto koji je visi, pa ti se iskrivila hauba umesto da udaris plastikom ispred i polomis to samo, ili da apsorbuje udarac

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.