Automobilizam

1. Blek, da je branik ok bi bilo. Meni su otišla oba krila?! Maska, hauba se podigla. Nisam mogao vrata da otvorim.

Šteta oko 300hiljada moja. U ovlašćenom servisu mi rekli.

A njen dzip star par meseci pani, ono bez hiljadu eura nije.

2. Nije to ništa jedan moj drug imao 600 hiljada dinara štete na puntu rekli mu u torinu a ova koju je udario u retrovizor imala 10 hiljada evra štete retrovizor bio star 4 dana

3. Dobro acko, nije ovo 2011god.

4. pa boli te kurac imaš kasko sig

5. Ma to je ok. Nego brate kako prave ta nova kola, ko da su od striropora jbt.

6. da nije imala kuku?

7. A pazi tek ove prevarante iz ovlašćenog servisa. Znači ništa ne popravljaju, sve novo. Oba krila nova, nov branik, nova maska, nova hauba, verovatno i novi farovi jer su pukli držači. A pazi sad, hladnjak klime je samo pipnula plastika sa maske, malo iskrivila ono mekano talasasto govance. Mora nov hladnjak klime, pa punjenje ponovo. Neku nalepnicu isto naplaćuju 6000din.

I na sve to idu satnice majstora. Pa jebem ih u usta baš.

8. Tebi se najvise isplati otkaz da das xD

9. Zlotvori iz ovlascenog, cu novi djelovi

Dodatno pri kocenju prednji kraj se sabio nadolje i potkopao si auto ispred, fizika cista. A zadnji kraj vazda jaci od prednjeg je.
    U pasata proslog udario me je jedan u zadnji kraj, on nagrdio auto, meni zabica pukla i ogreban branik. Nijesi jedini, da ti lakse bude

10. stara kola, imao sam rezervnu gumu pozadi, nabio mi se jedan u tu gumu, meni ništa a njemu se kola sva raspala. vozio je neku stoperku pa je ja preuzeh jer on nije mogao dalje, morao sam svratit u neku kunetu pored puta da je seksom povratim malo.

11. Tilmo zaduzio firmu ka ijedan radnik

12. najjače je ono da ima kasko hahahahaha

13. Pa ima kasko. Ne kapiram foru priznajem Pani.

14. Hahahaha ukapiraces, polako

15. Pa firma plaća kasko, osiguranje plaća štetu. Koji deo sam propustio?

16. Braćo, ima li ko pojma da li sa probnom dozvolom može da se vozi u Cg na primer? Bilo je prvo zabranjeno pa su tu stavku izbacili iz zakona i ogradili se fazon to zavisi od zakona države u kojoj vozite, u suštini ko vam jebe mater bagro.. Ako neko zna bilo bi fino da mi pojasni.

17. Vozi ako te cimaju a nece pravi se blesav da nisi znao i imaj 20 evra kod sebe
    Nemoj divljati

18. Volvo s40 2002 godiste, 1.9 zeldi 85kw 116 konja, kako se pokazao auto zna li neko nesto da mi kaze, uleteo je za bas smesne pare, mehanicki je perfektan bukvalno

19. Pokazao se odlicno osim sto je realno ruzan. Uzmi.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.